2 tane attım 1 gün arayla ancak hiçbir cevap gelmedi. Konudaki mesaj yetkim saçma sapan kısıtlanıyor ve sebebini dahi bilmiyorum. Yaklaşık Cumartesiden beri bekliyorum hala daha yanıt yok. Neden cevap verilmediğini de sordum ona da cevap verilmedi. Konu açmak istemezdim ancak son çarem bu. Neden cevap verilmiyor?
HP işbirliğiyle 24 Haziran - 31 Temmuz tarihleri arasında hem eğlenceli hem de size katkı sağlayacağına inandığımız HP Victus Creators programını hayata geçiyoruz. HP Victus Creators; genç ve teknolojiye meraklı arkadaşlarımızın içerik üretimi alanında kendilerini geliştirmelerini sağlamanın...
www.technopat.net
Bu konudaki rapor. Üzerinden o kadar vakit geçti ki bulmak zor olabilir.
Uyarıları sadece modlar değil, yöneticiler de verebilir. Yöneticilere ulaşmak isterseniz bunun için de bilet sistemini kullanabilirsiniz.
İlgili kampanyanın karşılıklı tarafları olduğu için tek taraflı bir şeyler söylemek mümkün olmayabilir. Duruma bağlı olarak diğer taraf ile iletişim gerekebilir.
İsteğe bağlı olarak tekrar rapor gönderebilir veya destek sisteminden bilet oluşturabilirsiniz. İyi günler.