Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.503 Çözümler 2 1 Ağustos 2023 #21 CanerX dedi: Hocam aynı konuyu ben de bugün açtım. Aynı kasalar ile ilgileniyoruz. Son düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın her parçası kaliteli geldi gözüme. 3 fanlı tufa çevirsem mi diye düşündüm ama gerek yok galiba almaya karar verdim.
CanerX dedi: Hocam aynı konuyu ben de bugün açtım. Aynı kasalar ile ilgileniyoruz. Son düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam kasanın her parçası kaliteli geldi gözüme. 3 fanlı tufa çevirsem mi diye düşündüm ama gerek yok galiba almaya karar verdim.
CanerX Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2014 Mesajlar 1.367 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Şanlıurfa 1 Ağustos 2023 #22 Matteach dedi: Hocam kasanın her parçası kaliteli geldi gözüme. 3 fanlı tufa çevirsem mi diye düşündüm ama gerek yok galiba almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar. Bir arkadaşın önerisiyle şunu buldum ben. Tüm parçalar ASUS. Bilginize.
Matteach dedi: Hocam kasanın her parçası kaliteli geldi gözüme. 3 fanlı tufa çevirsem mi diye düşündüm ama gerek yok galiba almaya karar verdim. Genişletmek için tıkla... Hocam selamlar. Bir arkadaşın önerisiyle şunu buldum ben. Tüm parçalar ASUS. Bilginize.