bilgisisiz Femtopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #1 Bilgisayarıma RAR olarak inen hiçbir şey RAR olarak gelmiyor. Dosyaları kuramıyorum.
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 8 Temmuz 2021 #2 Winrar yüklü mü? Artı 0 Eksi
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #3 Sağ tık birlikte aç WinRAR. Artı 0 Eksi
shell32.dll Megapat Katılım 23 Ocak 2016 Mesajlar 689 Çözümler 8 8 Temmuz 2021 #4 Nasıl yani, WinRAR veya 7Z tarzı arşiv ayıklama uygulaması varken bile RAR uygulamalarını açamıyor musunuz? Sorunuzu anlayamadım. Artı 0 Eksi
Nasıl yani, WinRAR veya 7Z tarzı arşiv ayıklama uygulaması varken bile RAR uygulamalarını açamıyor musunuz? Sorunuzu anlayamadım.
Enes_Tiryaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 1.148 Çözümler 10 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2021 #5 bilgisisiz dedi: Bilgisayarıma RAR olarak inen hiçbir şey RAR olarak gelmiyor. Dosyaları kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... WinRAR tarzı uygulama olmazsa normaldir eğer yüklüyse ve yine de öyleyse; sağ tık yapıp, birlikte açtan uygulamayı seçmeniz yeterli olacaktır. Artı 0 Eksi
bilgisisiz dedi: Bilgisayarıma RAR olarak inen hiçbir şey RAR olarak gelmiyor. Dosyaları kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... WinRAR tarzı uygulama olmazsa normaldir eğer yüklüyse ve yine de öyleyse; sağ tık yapıp, birlikte açtan uygulamayı seçmeniz yeterli olacaktır.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2021 #6 7Z kurun. 7-Zip 32-bit Dosyaların boyutunu küçültmek ve arşivlemek için geliştirilmiş bir yazılımdır. 7-Zip bilindiği üzere sıkıştırılmış dosyaları hem açmamıza hem de normal dosyalarımızı sıkıştırmaya yarar. www.technopat.net Artı 0 Eksi
7Z kurun. 7-Zip 32-bit Dosyaların boyutunu küçültmek ve arşivlemek için geliştirilmiş bir yazılımdır. 7-Zip bilindiği üzere sıkıştırılmış dosyaları hem açmamıza hem de normal dosyalarımızı sıkıştırmaya yarar. www.technopat.net