emirhanates0 Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #1 Notepad++ ile açınca da bu tarz (²|'„#QÙq° _-XÛZ‘ƒKsêôˆ–¦› ) yazılar çıkıyor. Ne ile açacağım o zaman bu dosyayı?
Notepad++ ile açınca da bu tarz (²|'„#QÙq° _-XÛZ‘ƒKsêôˆ–¦› ) yazılar çıkıyor. Ne ile açacağım o zaman bu dosyayı?
Çözüm Lotototo 19 Eylül 2022 Buradan indirebilirsiniz. WinRAR WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats. www.win-rar.com
Buradan indirebilirsiniz. WinRAR WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats. www.win-rar.com
Rootsy Kilopat Katılım 7 Kasım 2018 Mesajlar 846 Çözümler 14 19 Eylül 2022 #2 Emirhan Fuad dedi: Notepad++ ile açınca da bu tarz (²|'„#QÙq° _-XÛZ‘ƒKsêôˆ–¦› ) yazılar çıkıyor. Ne ile açacağım o zaman bu dosyayı? Genişletmek için tıkla... Dosya uzantısını paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
Emirhan Fuad dedi: Notepad++ ile açınca da bu tarz (²|'„#QÙq° _-XÛZ‘ƒKsêôˆ–¦› ) yazılar çıkıyor. Ne ile açacağım o zaman bu dosyayı? Genişletmek için tıkla... Dosya uzantısını paylaşır mısınız?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 19 Eylül 2022 #3 Dosyada sorun yok diyorsan indirdiğin dosyanın ne olduğunu biliyorsun diye düşünürüm ben. Ne ile açacağını bilmiyorsan bunu sorman gerekir en başta. Dosyanın uzantısı ne ise o uzantıyı açan programı kullanmak gerekiyor. Dosyanın uzantısı nedir? Uzantıyı nasıl öğreneceğim? Sağ tıklayıp özellikler diyeceksin. Artı 1 Eksi
Dosyada sorun yok diyorsan indirdiğin dosyanın ne olduğunu biliyorsun diye düşünürüm ben. Ne ile açacağını bilmiyorsan bunu sorman gerekir en başta. Dosyanın uzantısı ne ise o uzantıyı açan programı kullanmak gerekiyor. Dosyanın uzantısı nedir? Uzantıyı nasıl öğreneceğim? Sağ tıklayıp özellikler diyeceksin.
Lotototo Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 268 Çözümler 4 Yer Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #4 Ben Google > "Dosya uzantısının adı" opener online şeklinde yapıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS emirhanates0 Decapat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #5 Uzantı RAR. Recep Baltaş dedi: Dosyada sorun yok diyorsan indirdiğin dosyanın ne olduğunu biliyorsun diye düşünürüm ben. Ne ile açacağını bilmiyorsan bunu sorman gerekir en başta. Dosyanın uzantısı ne ise o uzantıyı açan programı kullanmak gerekiyor. Dosyanın uzantısı nedir? Uzantıyı nasıl öğreneceğim? Sağ tıklayıp özellikler diyeceksin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Uzantı RAR. Recep Baltaş dedi: Dosyada sorun yok diyorsan indirdiğin dosyanın ne olduğunu biliyorsun diye düşünürüm ben. Ne ile açacağını bilmiyorsan bunu sorman gerekir en başta. Dosyanın uzantısı ne ise o uzantıyı açan programı kullanmak gerekiyor. Dosyanın uzantısı nedir? Uzantıyı nasıl öğreneceğim? Sağ tıklayıp özellikler diyeceksin. Genişletmek için tıkla...
Lotototo Hectopat Katılım 21 Eylül 2020 Mesajlar 268 Çözümler 4 Yer Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #6 Buradan indirebilirsiniz. WinRAR WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats. www.win-rar.com Artı 1 Eksi Çözüm
Buradan indirebilirsiniz. WinRAR WinRAR - the data compression, encryption and archiving tool for Windows that opens RAR and ZIP files. Compatible with many other file formats. www.win-rar.com
SadeceAhmetTechno Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 70 Çözümler 4 19 Eylül 2022 #7 Emirhan Fuad dedi: Notepad++ ile açınca da bu tarz (²|'„#qùq° _-xûz‘ƒksêôˆ–¦› ) yazılar çıkıyor. Ne ile açacağım o zaman bu dosyayı? Genişletmek için tıkla... Dosya uzantısı verebilir misiniz? Ayrıca farklı kodlamalar ile deneyin utf 8 utf 16 gibi. Emirhan Fuad dedi: Uzantı RAR. Genişletmek için tıkla... RAR metin görüntüleyiciler ile açılamaz açıldığında böyle yazılar görürsünüz. WinRar indirme linki : WinRAR Son düzenleme: 19 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
Emirhan Fuad dedi: Notepad++ ile açınca da bu tarz (²|'„#qùq° _-xûz‘ƒksêôˆ–¦› ) yazılar çıkıyor. Ne ile açacağım o zaman bu dosyayı? Genişletmek için tıkla... Dosya uzantısı verebilir misiniz? Ayrıca farklı kodlamalar ile deneyin utf 8 utf 16 gibi. Emirhan Fuad dedi: Uzantı RAR. Genişletmek için tıkla... RAR metin görüntüleyiciler ile açılamaz açıldığında böyle yazılar görürsünüz. WinRar indirme linki : WinRAR
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2022 #8 7zip kullanabilirsin. WinRAR reklamlı bir program. Artı 0 Eksi