redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.413 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2018 #1 Mavi ekran hatası alıyorum. Minidump Dosyalarını Upload Etme konusundaki her şeyi uyguluyorum fakat ekteki hatayı alıyorum. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2018
Mavi ekran hatası alıyorum. Minidump Dosyalarını Upload Etme konusundaki her şeyi uyguluyorum fakat ekteki hatayı alıyorum. @Recep Baltaş
Çözüm Recep Baltaş 31 Aralık 2018 Tek tek yükleyin dosyaları, sıkıştırmadan. //Bu sorun için ise WinRAR'ı yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
Tek tek yükleyin dosyaları, sıkıştırmadan. //Bu sorun için ise WinRAR'ı yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Aralık 2018 #2 Tek tek yükleyin dosyaları, sıkıştırmadan. //Bu sorun için ise WinRAR'ı yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Tek tek yükleyin dosyaları, sıkıştırmadan. //Bu sorun için ise WinRAR'ı yönetici olarak çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.463 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 31 Aralık 2018 #3 Ek olarak Winrar sürümü güncel değilse güncelleyip, masaüstü yerine farklı klasöre taşıyı da sıkıştırmayı deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ek olarak Winrar sürümü güncel değilse güncelleyip, masaüstü yerine farklı klasöre taşıyı da sıkıştırmayı deneyebilirsiniz.
KS KS redd34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 2.413 Makaleler 8 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2018 #4 Murat5038 dedi: Ek olarak Winrar sürümü güncel değilse güncelleyip, masaüstü yerine farklı klasöre taşıyı da sıkıştırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Recep Abinin söylediği gibi yaptım. Çözüldü. Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Ek olarak Winrar sürümü güncel değilse güncelleyip, masaüstü yerine farklı klasöre taşıyı da sıkıştırmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Recep Abinin söylediği gibi yaptım. Çözüldü.