M m4m111 Picopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #1 Dosyayı tarattım diğerlerinde bir şey çıkmadı fakat bir antivirüs programında RAR. Mail bomb uyarısı verdi. False positive olabilir mi? Dosya Ekleri Screenshot_3.png 69 KB · Görüntüleme: 138
Dosyayı tarattım diğerlerinde bir şey çıkmadı fakat bir antivirüs programında RAR. Mail bomb uyarısı verdi. False positive olabilir mi?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 18 Mart 2024 #2 False-positive olabilir, diğerlerinde hata vermemiş. RAR olanı değil de .exe veya .dll varsa onu taratmayı deneyin
False-positive olabilir, diğerlerinde hata vermemiş. RAR olanı değil de .exe veya .dll varsa onu taratmayı deneyin
M m4m111 Picopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #3 xwa dedi: False-positive olabilir, diğerlerinde hata vermemiş. RAR olanı değil de .exe veya .dll varsa onu taratmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Dosyayı açayım mı EXE'yi taratmak için virüs falan girmez bilgisayara değil mi?
xwa dedi: False-positive olabilir, diğerlerinde hata vermemiş. RAR olanı değil de .exe veya .dll varsa onu taratmayı deneyin Genişletmek için tıkla... Dosyayı açayım mı EXE'yi taratmak için virüs falan girmez bilgisayara değil mi?
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 18 Mart 2024 #4 m4m111 dedi: Dosyayı açayım mı EXE'yi taratmak için virüs falan girmez bilgisayara değil mi? Genişletmek için tıkla... Direkt virüstotal'e sürükleseniz yeter. RAR dosyasından dışarı aktarmanız lazım dosyaları. RAR/ZIP açmakla virüs yemezsiniz.
m4m111 dedi: Dosyayı açayım mı EXE'yi taratmak için virüs falan girmez bilgisayara değil mi? Genişletmek için tıkla... Direkt virüstotal'e sürükleseniz yeter. RAR dosyasından dışarı aktarmanız lazım dosyaları. RAR/ZIP açmakla virüs yemezsiniz.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.837 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #5 m4m111 dedi: Dosyayı açayım mı EXE'yi taratmak için virüs falan girmez bilgisayara değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok. Hatta çıkarttığınız an Defender yok edebilir bile.
m4m111 dedi: Dosyayı açayım mı EXE'yi taratmak için virüs falan girmez bilgisayara değil mi? Genişletmek için tıkla... Yok. Hatta çıkarttığınız an Defender yok edebilir bile.
O Oriencc Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 231 18 Mart 2024 #6 m4m111 dedi: Dosyayı tarattım diğerlerinde bir şey çıkmadı fakat bir antivirüs programında RAR. Mail bomb uyarısı verdi. False positive olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış virüs taraması yapmışsın dostum bu şekilde sadece ZIP'i tarıyor ZIP'te virüs olmaz klasör içinde EXE veya her neyse onları taraman lazım
m4m111 dedi: Dosyayı tarattım diğerlerinde bir şey çıkmadı fakat bir antivirüs programında RAR. Mail bomb uyarısı verdi. False positive olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yanlış virüs taraması yapmışsın dostum bu şekilde sadece ZIP'i tarıyor ZIP'te virüs olmaz klasör içinde EXE veya her neyse onları taraman lazım
M m4m111 Picopat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #7 xwa dedi: Direkt VirusTotal'e sürükleseniz yeter. RAR dosyasından dışarı aktarmanız lazım dosyaları. RAR/ZIP açmakla virüs yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... EXE'yi tarattım hiçbir virüs uyarısı vermedi çalıştırayim mi oyunu.
xwa dedi: Direkt VirusTotal'e sürükleseniz yeter. RAR dosyasından dışarı aktarmanız lazım dosyaları. RAR/ZIP açmakla virüs yemezsiniz. Genişletmek için tıkla... EXE'yi tarattım hiçbir virüs uyarısı vermedi çalıştırayim mi oyunu.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.837 Makaleler 4 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2024 #8 m4m111 dedi: EXE'yi tarattım hiçbir virüs uyarısı vermedi çalıştırayim mi oyunu. Genişletmek için tıkla... Deneyin. İçiniz rahat etmez ise Defender ile tarama yapın. (Hızlı tarama.)
m4m111 dedi: EXE'yi tarattım hiçbir virüs uyarısı vermedi çalıştırayim mi oyunu. Genişletmek için tıkla... Deneyin. İçiniz rahat etmez ise Defender ile tarama yapın. (Hızlı tarama.)