tancanfume Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #1 RAR olarak indirdiğim dosyayı klasöre ayıklamadan kullanabilir miyim? 7ZIP kullanıyorum program olarak.
RAR olarak indirdiğim dosyayı klasöre ayıklamadan kullanabilir miyim? 7ZIP kullanıyorum program olarak.
zhuseyin Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 333 Makaleler 2 Çözümler 3 29 Temmuz 2023 #2 tancanfume dedi: RAR olarak indirdiğim dosyayı klasöre ayıklamadan kullanabilir miyim? 7ZIP kullanıyorum program olarak. Genişletmek için tıkla... Eskiden crackli GTA'yı öyle oynuyordum kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
tancanfume dedi: RAR olarak indirdiğim dosyayı klasöre ayıklamadan kullanabilir miyim? 7ZIP kullanıyorum program olarak. Genişletmek için tıkla... Eskiden crackli GTA'yı öyle oynuyordum kullanabilirsin.
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 29 Temmuz 2023 #3 Çoğu program düzgün çalışmaz. Artı 0 Eksi
benacemiyim Femtopat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #4 tancanfume dedi: RAR olarak indirdiğim dosyayı klasöre ayıklamadan kullanabilir miyim? 7ZIP kullanıyorum program olarak. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyası ise genelde şu bu bulunamadı diye hata verir ama bazı programlarda vermez. Artı 0 Eksi
tancanfume dedi: RAR olarak indirdiğim dosyayı klasöre ayıklamadan kullanabilir miyim? 7ZIP kullanıyorum program olarak. Genişletmek için tıkla... Kurulum dosyası ise genelde şu bu bulunamadı diye hata verir ama bazı programlarda vermez.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 29 Temmuz 2023 #5 Kullanmak için tıkladığında, gerekli dosyaları senin görmediğin bir klasöre aktaracaktır. Her çalıştırmada, geçici ön bellek dosyalarını yeniden oluşturması yerine RAR'dan ayıklamak daha mantıklı olacaktır. Artı 0 Eksi
Kullanmak için tıkladığında, gerekli dosyaları senin görmediğin bir klasöre aktaracaktır. Her çalıştırmada, geçici ön bellek dosyalarını yeniden oluşturması yerine RAR'dan ayıklamak daha mantıklı olacaktır.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.044 Çözümler 47 Yer Mersin 29 Temmuz 2023 #6 Tıkladığında ayıklayıp öyle açıyor zaten. Kapatırken de temizliyor. Bunun için RAM harcamak anlamsız. Artı 0 Eksi
Tıkladığında ayıklayıp öyle açıyor zaten. Kapatırken de temizliyor. Bunun için RAM harcamak anlamsız.