Çözüldü RAR'dan dosya ayıklarken var olmayan aygıt hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yasin_ozbekli

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba PC'ye dosya indiriyorum RAR'dayken buraya ayıkla deyince var olmayan aygıt hatası veriyor son 1 haftadır böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
@turko35408 Disklerde sorun yok evet büyük boyutlu tüm RAR'larda oluyor RAR alternatifi uygulamalarda denedim ama olmadı şimdi format attım deneyeceğim olursa yazarım.

Evet arkadaşlar format atınca düzeldi. Büyük ihtimal virüslü bir dosya indirdim ondan dolayı oldu. Başka çözümü yok gibiydi internetteki tüm videolara bakmıştım.
@turko35408 Disklerde sorun yok evet büyük boyutlu tüm RAR'larda oluyor RAR alternatifi uygulamalarda denedim ama olmadı şimdi format attım deneyeceğim olursa yazarım.

Evet arkadaşlar format atınca düzeldi. Büyük ihtimal virüslü bir dosya indirdim ondan dolayı oldu. Başka çözümü yok gibiydi internetteki tüm videolara bakmıştım.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…