Ne yapacağınızı bilmiyorum ancak ARM tabanlı güçsüz cihazlarda en iyi çözüm C, C++ ve ASM'dır. Python işinize yarayabilir ve kolaylık sağlayabilir ancak belirli iş yüklerinde C++ daha verimlidir.
Ne yapacağınızı bilmiyorum ancak ARM tabanlı güçsüz cihazlarda en iyi çözüm C, C++ ve Asm'dır. Python işinize yarayabilir ve kolaylık sağlayabilir ancak belirli iş yüklerinde C++ daha verimlidir.
İki servo motoru döndürecekseniz Python işinizi fazla fazla görür. Ancak yapay zeka ile çalışacak, kameradan gelen resmi karşılaştıracak veya öykünme gibi durumlarda C kodları açık ara daha iyidir. İhtiyacınıza bağlı.
İki servo motoru döndürecekseniz Python işinizi fazla fazla görür. Ancak yapay zeka ile çalışacak, kameradan gelen resmi karşılaştıracak veya öykünme gibi durumlarda C kodları açık ara daha iyidir. İhtiyacınıza bağlı.
C'yi öylesine dedim. Düşük seviye programlama dilleri performans olarak açık ara daha iyidir. C, C++ ve ASM örnek verilebilir. Bunlarla kod yazmak daha zordur ancak cihazın performansı göze alındığında öykünme gibi iş yüklerinde Python seçenek olamaz.
C++'yi öylesine dedim. Düşük seviye programlama dilleri performans olarak açık ara daha iyidir. C, C++ ve asm örnek verilebilir. Bunlarla kod yazmak daha zordur ancak cihazın performansı göze alındığında öykünme gibi iş yüklerinde Python seçenek olamaz.