İyi bulmuşsunuz ama taa ocak ayında yayınlanmış Mesaj attım ama hala satılık olduğunu sanmıyorum. @24099 Hocam var mı kıytı köşede kullanmadığınız, satmak istediğiniz? Ya da bildiğiniz?
İyi bulmuşsunuz ama taa ocak ayında yayınlanmış Mesaj attım ama hala satılık olduğunu sanmıyorum. @24099 Hocam var mı kıytı köşede kullanmadığınız, satmak istediğiniz? Ya da bildiğiniz?
Bakalım... Cidden piyasası çok garip. 100TL civarında hem Raspberry Pi 1 bulabiliyorsun, hem de RP 2. Onlar da birkaç tane, hangisi sağlam hangisi çalışıyor bilinmiyor.
Bakalım... Cidden piyasası çok garip. 100TL civarında hem Raspberry Pi 1 bulabiliyorsun, hem de RP 2. Onlar da birkaç tane, hangisi sağlam hangisi çalışıyor bilinmiyor.
Eğer IO ve Ethernet çok şart değilse RPi Zero Wireless bakabilirsiniz hocam. OTG Hub ile işinizi görebilir. Malum RPi 1 ile aynı işlemci ve rame sahip.
Eğer IO ve Ethernet çok şart değilse RPi Zero Wireless bakabilirsiniz hocam. OTG Hub ile işinizi görebilir. Malum RPi 1 ile aynı işlemci ve rame sahip.
Ağda neredeyse 14 cihaz var. İkinci el RP2 ile aynı fiyata geliyor hocam Ve stokta olan bir site bulamadım. Bunun bile ikinci elini zor bulurken Zero W bulabileceğimi sanmıyorum.
Wireless desteği olan modelin stoğa girmesine daha 3 ay var demiş distribütör SAMM Teknoloji ama ellerine Wireless olmayan model gelmiş. İnternette USB bağlantısı ile modeme RPi Zero'yu LTE USB modem olarak tanıtarak kullananlar varmış. Reddit'te bir iki mesaj görmüştüm bununla ilgili.
Orange pi geliştirme kartlarını Robotistan güvencesiyle hemen sipariş verin. 15:00'a kadar aynı gün kargove taksit avantajlarıyla şimdi satın alabilirsiniz!