xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Mart 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi üniversite öğrencisi olarak merak ediyorum. Bu kart ile neler yapılabilir?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Mart 2022 #2 xbea dedi: Sorum başlıktaki gibi üniversite öğrencisi olarak merak ediyorum. Bu kart ile neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Gomulu sistemler ogrenebilirsiniz, kendi Linux dagitiminizi yapip bu cihaz ile kullanabilirsiniz. Bunu ogrenmeyi planliyorum yazin.
xbea dedi: Sorum başlıktaki gibi üniversite öğrencisi olarak merak ediyorum. Bu kart ile neler yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Gomulu sistemler ogrenebilirsiniz, kendi Linux dagitiminizi yapip bu cihaz ile kullanabilirsiniz. Bunu ogrenmeyi planliyorum yazin.
xbea Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 5.671 Makaleler 1 Çözümler 16 5 Mart 2022 #3 Linuxginar dedi: Gomulu sistemler ogrenebilirsiniz, kendi Linux dagitiminizi yapip bu cihaz ile kullanabilirsiniz. Bunu ogrenmeyi planliyorum yazin. Genişletmek için tıkla... Gömülü sistemlerden kastınız nedir hocam?
Linuxginar dedi: Gomulu sistemler ogrenebilirsiniz, kendi Linux dagitiminizi yapip bu cihaz ile kullanabilirsiniz. Bunu ogrenmeyi planliyorum yazin. Genişletmek için tıkla... Gömülü sistemlerden kastınız nedir hocam?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 5 Mart 2022 #4 xbea dedi: Gömülü sistemlerden kastınız nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Yani boyle cihazlar yapabilirsin, ben de yeni ogreniyorum. Minimal Linux dagitimlari programlayabilirsin. Veya 'akilli ayna' yapanlar oluyor.
xbea dedi: Gömülü sistemlerden kastınız nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Yani boyle cihazlar yapabilirsin, ben de yeni ogreniyorum. Minimal Linux dagitimlari programlayabilirsin. Veya 'akilli ayna' yapanlar oluyor.