Raspberry Pi 3 Raspbian işletim sistemiyle UYAP'a girilir mi?

Makaleler
1
Elimde bir Raspberry Pi 3 var. Buna Raspbian işletim sistemi kurup UYAP portala girilebilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.

Zor iş. JAVA'yı zaten destekliyordur da elektronik imzayı tanıyabileceğini sanmıyorum.

Bende e imza için sormuştum.
Babamın işleri yüzünden dava dilekçelerini imzalaması gerekiyor. Bunu yapabilir mi acaba?
E-imza cihazları farklı farklı donanımlara ve sürücülere sahip oluyor. Windows otomatik tanıyor genelde, Linux'te durum nedir bilmiyorum. E-imzanın sitesine bakın belki vardır Linux sürücüsü ve belki söylediğiniz işletim sistemine uyumludur. Ben olsam böyle bir atraksiyona girmezdim.

Bende denemek istemediğim için sormuştum. Teşekkür ederim.

Burdaki rehbere bakarak Windows 10 kurabilirsin:

Bu Windows 10 değil Windows 10 IoT Core, ikisi bambaşka şeyler. IOT uygulamaları için hazırlanmış bir sistem. Bununla öyle web sitelerine girecek bir arayüze sahip olamazsınız.
Windows 10 WoA (Windows on ARM) sürümü ile masaüstüne benzer bir deneyim elde edebilirsiniz fakat UYAP'a girebilme ve E-İmza konusunda bir bilgim yok maalesef.

UYAP Editor .DEB Paketi mevcut debian tabanlı ARM Linux kurabilirsin.
Çalışması için gerekli paket cups-bsd

NOT: Paket x86_64 ile uyumludur %100 ama ARM_64 için uyumlumu bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…