MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #11 berk1937 dedi: Şimşek işareti, adaptörün cihazı besleyememesinden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Adaptör 5v 4A Oneplus 5 adaptörü, Xiaomi ve Samsung adaptör denedim aynı.
berk1937 dedi: Şimşek işareti, adaptörün cihazı besleyememesinden kaynaklanıyor. Genişletmek için tıkla... Adaptör 5v 4A Oneplus 5 adaptörü, Xiaomi ve Samsung adaptör denedim aynı.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 28 Kasım 2019 #12 MayCrasH dedi: Adaptör 5v 4A Oneplus 5 adaptörü. Genişletmek için tıkla... Vay canına. Besleyebilmesi gerekiyor normal şartlar altında. Demek ki 4 amper vermiyor adaptör. Multimetre ile ölçmek lazım.
MayCrasH dedi: Adaptör 5v 4A Oneplus 5 adaptörü. Genişletmek için tıkla... Vay canına. Besleyebilmesi gerekiyor normal şartlar altında. Demek ki 4 amper vermiyor adaptör. Multimetre ile ölçmek lazım.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #13 berk1937 dedi: Vay canına. Besleyebilmesi gerekiyor normal şartlar altında. Demek ki 4 amper vermiyor adaptör. Multimetre ile ölçmek lazım. Genişletmek için tıkla... Videoda 5.1V veriyor ve işaret gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
berk1937 dedi: Vay canına. Besleyebilmesi gerekiyor normal şartlar altında. Demek ki 4 amper vermiyor adaptör. Multimetre ile ölçmek lazım. Genişletmek için tıkla... Videoda 5.1V veriyor ve işaret gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2019 #14 MayCrasH dedi: Videoda 5.1V veriyor ve işaret gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 5.5-5.6V verince de sistem tüm performansını gösteriyor.
MayCrasH dedi: Videoda 5.1V veriyor ve işaret gidiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 5.5-5.6V verince de sistem tüm performansını gösteriyor.
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 28 Kasım 2019 #15 Arkadaşlar öncelikle ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Bunun dışında SD Kart bilgisayara taktığımda sorunsuz çalışıyor. Şimdi başka bir adaptör ile denedim ancak değişen bir şey yok maalesef.
Arkadaşlar öncelikle ekrana hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Bunun dışında SD Kart bilgisayara taktığımda sorunsuz çalışıyor. Şimdi başka bir adaptör ile denedim ancak değişen bir şey yok maalesef.
berk1937 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Ekim 2014 Mesajlar 2.376 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Super Mario World 28 Kasım 2019 #16 Yuvada temassızlık olmadığından emin misin? Başka mSD kart ile denedin mi? Başka imaj ile denedin mi? Başka adaptör ile denedin mi? Sorunun kaynağını bulmak için, her ihtimali değerlendirmek gerekiyor.
Yuvada temassızlık olmadığından emin misin? Başka mSD kart ile denedin mi? Başka imaj ile denedin mi? Başka adaptör ile denedin mi? Sorunun kaynağını bulmak için, her ihtimali değerlendirmek gerekiyor.
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Kasım 2019 #17 berk1937 dedi: Yuvada temassızlık olmadığından emin misin? Başka mSD kart ile denedin mi? Başka imaj ile denedin mi? Başka adaptör ile denedin mi? Sorunun kaynağını bulmak için, her ihtimali değerlendirmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim, ayrıca USB'den de boot etmeyi denedim olmadı.
berk1937 dedi: Yuvada temassızlık olmadığından emin misin? Başka mSD kart ile denedin mi? Başka imaj ile denedin mi? Başka adaptör ile denedin mi? Sorunun kaynağını bulmak için, her ihtimali değerlendirmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hepsini denedim, ayrıca USB'den de boot etmeyi denedim olmadı.