M metebora55 Femtopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Raspberry Pi ile Discord botu yapmak istiyorum. Kodları elinde olan var ise paylaşbilir mi?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 16 Nisan 2022 #2 metebora55 dedi: Raspberry Pi ile Discord botu yapmak istiyorum. Kodları elinde olan var ise paylaşbilir mi? Genişletmek için tıkla... Normal kodu yazacaksin, kodu Raspberry Pi'a atacaksin ve Raspberry Pi'da kodu calistiracaksin. NodeJS ile yaziyorsan Pi'a NodeJS ve NPM kurup, NPM ile Discord.js kurup calistirabilirsin.
metebora55 dedi: Raspberry Pi ile Discord botu yapmak istiyorum. Kodları elinde olan var ise paylaşbilir mi? Genişletmek için tıkla... Normal kodu yazacaksin, kodu Raspberry Pi'a atacaksin ve Raspberry Pi'da kodu calistiracaksin. NodeJS ile yaziyorsan Pi'a NodeJS ve NPM kurup, NPM ile Discord.js kurup calistirabilirsin.
M metebora55 Femtopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #3 Linuxginar dedi: Normal kodu yazacaksin, kodu Raspberry Pi'a atacaksin ve Raspberry Pi'da kodu calistiracaksin. NodeJS ile yaziyorsan Pi'a NodeJS ve NPM kurup, NPM ile Discord.js kurup calistirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Elinde hazır kodu olan var mı demiştim
Linuxginar dedi: Normal kodu yazacaksin, kodu Raspberry Pi'a atacaksin ve Raspberry Pi'da kodu calistiracaksin. NodeJS ile yaziyorsan Pi'a NodeJS ve NPM kurup, NPM ile Discord.js kurup calistirabilirsin. Genişletmek için tıkla... Elinde hazır kodu olan var mı demiştim
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 17 Nisan 2022 #4 metebora55 dedi: Elinde hazır kodu olan var mı demiştim Genişletmek için tıkla... Example Discord bot yaz Google'a.
metebora55 dedi: Elinde hazır kodu olan var mı demiştim Genişletmek için tıkla... Example Discord bot yaz Google'a.
Aerosteon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 275 Çözümler 6 17 Nisan 2022 #5 metebora55 dedi: Elinde hazır kodu olan var mı demiştim Genişletmek için tıkla... Tolga özuygurun videosunu daha dikkatli izlemen gerekiyordu.
metebora55 dedi: Elinde hazır kodu olan var mı demiştim Genişletmek için tıkla... Tolga özuygurun videosunu daha dikkatli izlemen gerekiyordu.
M metebora55 Femtopat Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #6 Aerosteon dedi: Tolga özuygurun videosunu daha dikkatli izlemen gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... İzledim ama tam aynısını yapmayacağım ve kod açıklamasız olduğu için işime yaramaz Linuxginar dedi: Example Discord bot yaz Google'a. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Aerosteon dedi: Tolga özuygurun videosunu daha dikkatli izlemen gerekiyordu. Genişletmek için tıkla... İzledim ama tam aynısını yapmayacağım ve kod açıklamasız olduğu için işime yaramaz Linuxginar dedi: Example Discord bot yaz Google'a. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.