Raspberry Pi 4 alınır mı?

karul

Decapat
Raspberry Pi 4 almak istiyorum. PSP, gameboy vb. oyunları oynamak için emülatör kuracağım. Emülatör harici içine işletim sistemi kurup kullanmak için olabilir. Türkiye'de baktım. Normalde 35 dolar olan şey 45-50 dolar gibi satılıyor. Vergilerden olsa gerek. Değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyun oynamayı seviyorsanız değer ama bunun bir emulator olduğunu unutmayın.

Raspberry Pi 4 almak istiyorum. PSP, gameboy vb. oyunları oynamak için emülatör kuracağım. Emülatör harici içine işletim sistemi kurup kullanmak için olabilir. Türkiye'de baktım. Normalde 35 dolar olan şey 45-50 dolar gibi satılıyor. Vergilerden olsa gerek. Değer mi?

Alınmaz hocam elinizde telefon yok mu ki?

Aslında Android bir telefon ve bir gamepad ile bütün emulatorleri oynatabilirsiniz.

Evet, Android tarafı için PPSSPP emülatörü var God of War ascension, God of War ghost of sparta falan oynadım ben.

Gamepad o kadar da gerekli değil aslında.

Harcayacak para varsa Raspberry yerine Gamepad'e verilebilir.
Bunların yanında ikinci el g4S'te fena alternatif değil. Kullandım memnunum ondan da.

Apple cihazlar için emülatörler var ama pek araştırmadım işin doğrusu, yine de Raspberry gibi bir cihaza vereceğiniz parayı ikinci el IMEI kayıtsız ucuz bir telefona verebilirsiniz.

Bunların yanında ikinci el g4S'te fena alternatif değil. Kullandım memnunum ondan da.

Hocam gamepad olmadan da oynanıyor demeye çalıştım yani olmasa da olur.

Apple cihazlar için emülatörler var ama pek araştırmadım işin doğrusu, yine de Raspberry gibi bir cihaza vereceğiniz parayı ikinci el IMEI kayıtsız ucuz bir telefona verebilirsiniz.

IMEI kayıtsız telefon almayı hiçbir zaman düşünmüyorum. Apple için emülatör yok diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı