Raspberry Pi 4 alınır mı?

Ya da yenilenmiş olabilir, ben Redmi Note 8'i 3150TL'ye aldım sadece format atılmış.

IMEI kayıtsız telefon almayı hiçbir zaman düşünmüyorum. Apple için emülatör yok diye biliyorum.

Sizin tercihiniz ama sırf emülatör için Raspberry almak pek mantıklı değil. Apple için olan emülatörleri araştırabilirsiniz.
4 GB olan modeli bile bu fiyata satılıyor, PSP'ler kırılıp içine emülatör kurulabiliyor diye biliyorum.

Ya da yenilenmiş olabilir, ben Redmi Note 8'i 3150TL'ye aldım sadece format atılmış.

Şimdi aklıma geldi tablette olabilir.

Bu bütçeye alacağım tabletden bir şey beklemem.

Bu bütçeye alacağım tabletden bir şey beklemem.

Hocam gören sizi NASA'yı hackleyecek sanacak, retropi dediğiniz sistem zaten halihazırda Android üzerindeki PPSSPP veya diğer Nintendo emülatörlerinin BIOS'unu yani sistemini kullanıyor. Raspberry Pi'a ekran takması var kontrolcü alması var, kılıf vs. var. Şu forumda emülatör işine en çok takıklardan biriyim, teleskopik kontrolcüleri ucuza buldukça alıyorum. Yani benim önerim kesinlikle 5+ inç bir telefon(veya tablet) ve emülatörler, bu oyunlar eski oyunlar eğer elinizde eski tüplü bir TV yoksa çamur gibi duracak televizyonda veya yeni nesil monitörlerde.

Tablet alırsam sadece emülatör olarak kullanmam ki. Benim şu an kullandığım iPhone 6 bile deli gibi kasıyor. 1.500 TL'ye alacağım tablet kasmayacak mı?

Merhaba. 7/24 açık kalmayacaksa, elektrik parası sizin için o kadar önemli değilse veya boyutun gerçekten küçük olması gerekmiyorsa RPi tavsiye etmiyorum, fiyatları çip krizi sonrası (hatta daha da önce) anlamsız arttı; benzer fiyata alacağınız ikinci el bir kasa ile çok daha yüksek performans elde edebilirsiniz bu aralar. Bunun dışında sizin durumunuzda yukarıda tavsiye edildiği gibi IMEI kaydı olmayan bir YD Android telefon almak en mantıklı hareket bence de, 20.000 mevzusu sonrası bu cihazların fiyatı biraz daha düştü.

Tablet alırsam sadece emülatör olarak kullanmam ki. Benim şu an kullandığım iPhone 6 bile deli gibi kasıyor. 1.500 TL'ye alacağım tablet kasmayacak mı?

Hocam PPSSPP ve diğer emülatörler neredeyse her cihazda çalışıyor, ben Note 3 ile oynuyordum ama muhtemelen Note 5 ve üstü seviyesindeki telefonlar dediğiniz o emülatörleri akıcı oynatır. Dediğim gibi rpi de zaten PPSSPP gibi emülatörlerin altyapısını kullanıyor.

Eğer telefon alacaksam kişisel telefon olarak kullanırım. IMEI kaydıda yapmam imkansız. Yani kısaca IMEI kayıtsız telefon almayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…