Raspberry Pi 4 alınır mı?

IPA bildiğimiz IOS'in APK'sı. Jailbreak atmam gerekiyor. Zaten Jailbreak atmıştım cihaza önceden. App Store açmıyordu.

Şimdi hocam ben benim mantığı açıklayayım siz bu rpi için 3-3.5k ayırmış olmanız gerekiyor. Çünkü bu cihazın stabil çalışması için soğutucu bir sistem lazım, üstüne gamepad kesin şart zaten, yukarıda arkadaşın belirttiği gibi gamepadsiz oynayamazsınız onunla, ayrıca benim söylediğim yeni nesil ekranlarla çamur gibi görüntü alma olayı var. iPhone 6 ne kadar ediyor bilmiyorum ama satıp üstüne elinizdeki bütçeyi koyarak ikinci elden eski bir Android amiral gemisi alırsanız hem telefon olarak hem emülatör sistemi olarak rahatlarsınız gibime geliyor. Dediğim gibi emülatör yani sizin saydığınız emülatörler çok kaynak isteyen emülatörler değiller. Veya dediğim gibi tablet alın bütçenize ve isteğinize göre elbette sıfırda ikinci elde tablet vardır zaten çok bir şey istemiyorsunuz. Yok bana bu ikisi de olmaz diyorsanız size bir APU sistem toplayalım ikinci elden rahat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…