Uzun bir süre oyuncu bilgisayarımı yoksa yeni nesil oyunculuğun geleceği denen bulut oyun sistemi ile devam etsem diye düşündüm. Her türlü bulut oyun sistemi daha mantıklı geldi. Bunun için ise Raspberry Pi alacağım ama GeForce Now konusu bayağı sıkıntılı. Google ve Microsoft yaptığı bulut oyun sistemide daha Türkiye'ye gelmedi. Aklıma tek gelen fikir GeForce Now'u Android tabanlı Linux kurup çalıştırmak. Sizce Android tabanlı Linux'dan çalıştırabilir mi?
Hocam çalışır ancak size tavsiyem Manjaro arm kullanmanız. Raspberry Pi sisteminde stabil çalışıyor.
Ancak GeForce Now'un Linux desteği yok size kesin tavsiyem PrimeOS kullanmanız.
Hocam çalışır ancak size tavsiyem Manjaro arm kullanmanız. Raspberry Pi sisteminde stabil çalışıyor.
Ancak GeForce Now'un Linux desteği yok size kesin tavsiyem primeos kullanmanız.
Ben phonix OS düşünmüştüm kurulumu kolay diye ama Prime OS iyi olduğunu duymuştum yanıtınız için teşekkürler. Ama bu kadar GeForce Now tartışması kafama karıştırmıştı umarım çalışır.
Ben phonix OS düşünmüştüm kurulumu kolay diye ama Prime OS iyi olduğunu duymuştum yanıtınız için teşekkürler. Ama bu kadar GeForce Now tartışması kafama karıştırmıştı umarım çalışır.
Hocam aslında hepsi Android PrimeOS Raspberry Pi için daha stabil çalışıyor ama sizin için Phoenix OS uygunsa onu kullanın ve ayrıca Phoenix OS arayüz konusunda daha hoş ve kullanışlı primeos ise daha stabil çalışıyor sizin daha önce Phoenix OS deneyminiz var ise Phoenix OS kullanmanız daha mantıklı olur.
Hocam kesin çalıştırır.
Çünkü donanım gücü yeterli ve Android bir sistem olacağı için çalıştırır
Tek farkı mouse ve klavye ile çalışan bir telefon gibi olur.
Evet sizin sohbetinizde baktım lakin konu sürekli bambaşka yerlere çekilmiş sonra geri toparlanmış bir şeyler olmuş 360 TL az değil benim için ekran kartımı sattım o parayla alacağım emin olmak için kendimde konu açtım. Elimde PS2'de var için açıp
Raspberry Pi'ımı içine koyacağım(çok tatlı olur ).
Hocam Sistem ARM tabanlı ve Android kurulacak bu sistem Apple m1 işlemcisi gibi bir sistem sadece biraz daha düşük bir sistem android için nivida GeForce Now'un desteği var.