Raspberry Pi 4 ile GeForce Now çalıştırılabilir mi?

Açıkçası, emin olmamakla beraber sistemin gücünün yeteceğini düşünüyorum ama Linux üzerinde GeForce Now çalıştırılabiliyor mu, bilmiyorum. Dediğim gibi kesin bilgili değilim sadece fikrimi belirtmek istedim.

@Bilal Duran hocam Raspberry Pi için masaüstü deneyimi sunan ve içinde Chrome uygulamasının masaüstü versiyonu kullanıyor Android uygulama desteği mevcut olan fydeos sistemini deneyebilirsiniz.
Ben bir ara denemiştim ama GeForce Now'un denemedim o konuyu bilmiyorum.

Sözünü güvenip alabilirim hatta nick'inizi kayıt edeyim olmazsa... Şaka Şaka olmazsa Stadia, Luna, Xbox X bilmem nesini bekliyeceğim
Hepinize yorumlarınız için teşekkürler.

İnternet tarayıcınıza bir User Agent eklentisi ekleyerek ChromeOS gibi göstererek oynayabilirsiniz.

İnternet tarayıcınıza bir User Agent eklentisi ekleyerek ChromeOS gibi göstererek oynayabilirsiniz.

Raspberry Pi optimize edilmedi diye söylentiler vardı başta, bu konuyu o yüzden açmıştım. Yüksek ihtimalle Android iyi çalışacaktır lakin yüksek ihtimal verdiğiniz fikir ile de çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…