Berkay Dayan Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #1 Merhaba arkadaşlar rpi 4 ile başlıkta da belirttiğim gibi Netflix ve YouTube kullanabilir miyim ve ayrıca 2 GB mı almalıyım 4 GB mı? Yazılımla da uğraşıyorum ama amatörce. Cevaplarınızı için şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar rpi 4 ile başlıkta da belirttiğim gibi Netflix ve YouTube kullanabilir miyim ve ayrıca 2 GB mı almalıyım 4 GB mı? Yazılımla da uğraşıyorum ama amatörce. Cevaplarınızı için şimdiden teşekkürler.
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #2 Berkay Dayan dedi: Yazılımla da uğraşıyorum ama amatörce. Genişletmek için tıkla... 4GB alın o zaman, 8GB modeli de var ama bütçe yetmiyor sanırsam. Berkay Dayan dedi: Netflix ve YouTube Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz. İşlemcisinin üstüne fanlı soğutucu alıp overclock yaparak kullanmanızı tavsiye ederim.
Berkay Dayan dedi: Yazılımla da uğraşıyorum ama amatörce. Genişletmek için tıkla... 4GB alın o zaman, 8GB modeli de var ama bütçe yetmiyor sanırsam. Berkay Dayan dedi: Netflix ve YouTube Genişletmek için tıkla... Evet kullanabilirsiniz. İşlemcisinin üstüne fanlı soğutucu alıp overclock yaparak kullanmanızı tavsiye ederim.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #3 Yazılım ile uğraşmanız güzel. Geliştirici kartları bu iş için iyi bir araç. Dediğiniz uygulamaları kullanabilirsiniz.
Yazılım ile uğraşmanız güzel. Geliştirici kartları bu iş için iyi bir araç. Dediğiniz uygulamaları kullanabilirsiniz.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 7 Temmuz 2020 #4 Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. 4K'da YouTube kasar ama 1080P'de sorunsuz çalışır. 4GB olan modeli alın.(2GB az, 8GB modeli ise gereksiz fazla.) Yanında MicroSD kart, resmi şarj adaptörü ve fanlı kasa da almak zorundasınız.
Yukarıdaki arkadaşlara katılıyorum. 4K'da YouTube kasar ama 1080P'de sorunsuz çalışır. 4GB olan modeli alın.(2GB az, 8GB modeli ise gereksiz fazla.) Yanında MicroSD kart, resmi şarj adaptörü ve fanlı kasa da almak zorundasınız.
Berkay Dayan Hectopat Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2020 #5 Teşekkürler. Önerebileceğiniz satıcı var mı? Hepsi bir arada ya da sarj aleti ayrıda olabilir.