Raspberry Pi 400 Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Raspberry Pi 400

Raspberry Pi 400, klavye içerisinde eksiksiz bir bilgisayar olarak karşımıza çıkıyor. Daha çok modüler bilgisayar olarak görmeye alıştığımız Raspberry Pi bu defa farklı bir formda karşımıza çıkarak bizleri şaşırttı. Raspberry Pi 400 adıyla duyurulan eksiksiz kişisel bilgisayar, 78 tuşlu bir klavye olarak geliyor. Resmi Raspberry Pi klavyesi ve çoklayıcısı boyutlarında gelen üründe tüm ekstra portlar […]

Devamı: Raspberry Pi 400 Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Türkiyede satışa çıkacak mı bilginiz var mı? Kendi sitesinde satışı göstermiyor şuanda. Bİzde herhalde 1000 i geçer gibi. Geçen 5 dolar fiyatı olan Zero modelini 268 tl ye gördüm online mağazada

Kit olmadan tek başına 70$ olacakmış. Bu tabi yurt dışı fiyatı. Kit halinde alırsanız 100$ gibi bir fiyatı var. Bir o kadar da vergi koyun. Alın size MSI fiyatı. Ama fiyatını hak eder bence. Çünkü bende Raspberry Pi kullanıyorum ve kablo sıkıntısı mevcut. Bu gayet başarılı bir ürün. Fırsatım olursa almayı bile düşünüyorum.

Geçen 5 dolar fiyatı olan Zero modelini 268 TL'ye gördüm, Online mağazada.

Pi yetkili satıcısındaki fiyat:

Bence gayet normal. :)

Pi yetkili satıcısındaki fiyat:

Bence gayet normal. :)
Siz çok iyi bulmuşsunuz fiyatı. Alabilirm bundan sağolun. Deneyiminiz var mı sizin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı