omer.faruk241 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Ama tam bir PS2, arayüzü ve uygulama store'u aynı olmalı. Mesela emulator ile yaptığınızda PS2 ile aynı ara yüze ve Store'a sahip olmuyor. Ben olsun istiyorum, teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2024
Ama tam bir PS2, arayüzü ve uygulama store'u aynı olmalı. Mesela emulator ile yaptığınızda PS2 ile aynı ara yüze ve Store'a sahip olmuyor. Ben olsun istiyorum, teşekkürler.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 23 Ağustos 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
omer.faruk241 Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #3 The Destroyer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... attıığınız videolar pi 4 ile ilgili maalesef bende pi 5 var.
The Destroyer dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... attıığınız videolar pi 4 ile ilgili maalesef bende pi 5 var.
The Destroyer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 2.391 Çözümler 31 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 8GB R7 7840HS 32GB Ram 1TB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek ÇAYCI 23 Ağustos 2024 #4 omer.faruk241 dedi: attıığınız videolar pi 4 ile ilgili maalesef bende pi 5 var. Genişletmek için tıkla... Lakka kurabilirsin Get Lakka - From Windows
omer.faruk241 dedi: attıığınız videolar pi 4 ile ilgili maalesef bende pi 5 var. Genişletmek için tıkla... Lakka kurabilirsin Get Lakka - From Windows