unknown_user Femtopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 73 7 Mayıs 2021 #1 RPi 8GB modelini Geforce NOW, Visual Studio 2019 vb. destekliyor mu? Sıkıntı yaşatır mı? (Not: Raspbian yerine Twister OS kuracağım.)
RPi 8GB modelini Geforce NOW, Visual Studio 2019 vb. destekliyor mu? Sıkıntı yaşatır mı? (Not: Raspbian yerine Twister OS kuracağım.)
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 7 Mayıs 2021 #2 Raspberry Pi'nin içine istediğin işletim sistemini kurabilirsin. Bana kalırsa alınır.
U umutyerli Femtopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #3 unknown_user dedi: Rpi 8 GB modelini GeForce NOW, Visual Studio 2019 vb. destekliyor mu? Sıkıntı yaşatır mı? (Not: Raspbian yerine twister OS kuracağım.) Genişletmek için tıkla... Android işletim sistemi kurdum, GeForce NOW da oyun oynayabiliyorum şu an.
unknown_user dedi: Rpi 8 GB modelini GeForce NOW, Visual Studio 2019 vb. destekliyor mu? Sıkıntı yaşatır mı? (Not: Raspbian yerine twister OS kuracağım.) Genişletmek için tıkla... Android işletim sistemi kurdum, GeForce NOW da oyun oynayabiliyorum şu an.