Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 14 Kasım 2020 #1 Raspberry Pi 4 4GB RAM'li modeli var. Aklıma yapacak bir şey gelmiyor. İşe yarar proje önerilerinizi bekliyorum.
Raspberry Pi 4 4GB RAM'li modeli var. Aklıma yapacak bir şey gelmiyor. İşe yarar proje önerilerinizi bekliyorum.
Kalradyalı Fındık Kurdu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 2.438 Makaleler 2 Çözümler 7 14 Kasım 2020 #2 Retro oyunlar (Mario vb.) için küçük bir konsol yapabilirsiniz.
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 14 Kasım 2020 #3 Alonso dedi: Raspberry Pi 4 4GB RAM'li modeli var. Aklıma yapacak bir şey gelmiyor. İşe yarar proje önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Arabaya multimedia sistemi ama ne kadar performanslı olur bilemem.
Alonso dedi: Raspberry Pi 4 4GB RAM'li modeli var. Aklıma yapacak bir şey gelmiyor. İşe yarar proje önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Arabaya multimedia sistemi ama ne kadar performanslı olur bilemem.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 14 Kasım 2020 #4 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Retro oyunlar (Mario vb.) için küçük bir konsol yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dolar bu kadar yüksek olmasa RetroPie kitlerinden alabilirdim. Umarım düşer.
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Retro oyunlar (Mario vb.) için küçük bir konsol yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dolar bu kadar yüksek olmasa RetroPie kitlerinden alabilirdim. Umarım düşer.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #5 Linux öğrenmede kullanabilirsiniz, etik hacking ile uğraşacaksanız, hacking denemelerinizi yapabilirsiniz, örneğin "Man In The Middle" gibi atakları deneyebilirsiniz kendi cihazlarınız ile.
Linux öğrenmede kullanabilirsiniz, etik hacking ile uğraşacaksanız, hacking denemelerinizi yapabilirsiniz, örneğin "Man In The Middle" gibi atakları deneyebilirsiniz kendi cihazlarınız ile.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Kasım 2020 #6 Linux atar pc yapardım, okulda bile kullanılabilir.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 14 Kasım 2020 #7 EKAloji dedi: Linux atar pc yapardım, okulda bile kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... 1080p video izlerken kasıyor. Overclock için fan almayı düşünüyorum ama kasma sorunu gider mi emin değilim.
EKAloji dedi: Linux atar pc yapardım, okulda bile kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... 1080p video izlerken kasıyor. Overclock için fan almayı düşünüyorum ama kasma sorunu gider mi emin değilim.
Dragneel.99 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 1.649 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #8 PS emulatorü de yapılabilir.