Raspberry Pi Imager 1.6 Çıktı

Aynen, LattePanda biraz ucuzlasa ve donanımlarda ufak arttırmalar yapsa daha iyi yerlere gelir ama destekçisi yok. Raspberry Pi ise tam tersi, ucuz, donanımları bir tık daha düşük ama iş görüyor ve destekçisi çok. Umarım bu ikisi tutar.

LattePanda'nın hatası Windows 10 odaklı gitmesi oldu. Ayrıca Raspberry Pi kartlara göre daha dışa kapalı.

Onun sadece tek artısı GPU'sunun iyi olması.
Gerisinde yine bizim canavar alıyor.

İşlemci olarak benzerler aslında. Pi 4 daha ekonomik ancak Jetson nano da tam bir canavar. Bİr projede, görüntü işleme tarafında Pi 4 ile başlamıştık. Yetmeyince Jetson Nano'ya geçtik. Zira Pi 4 ile yapmak imkansız. Çünkü Pi 4 tarafında donanım ve OS taraflı kısıtlamalar oluyor, multithread çalıştırmak zor, uygulamaları.

Zaten yakın zamanda hem Pi tarafında hem de Jetson tarafında yeni kartlar çıkacaktır. Ben de merakla bekliyorum.

Pi 400 çıktı ama Pi 4 ile aynı, sadece OC yapıp yenilmişler ve önümüze koymuşlar.
Benim bildiğim bu kadar Pi 400 hakkında.
Klavyesi var bir de.

Pi 400 online eğitimde, çocuklara ve okullara destek olabilmesi için çıkmış bir kart aslında. Güzel de bence.

Pi 400 Online eğitimde, çocuklara ve okullara destek olabilmesi için çıkmış bir kart aslında. Güzel de bence.

Pi 4 gibi F/P değil ama 900 lira falan seti.
Ya da bizim ülkemizde bize göre pahalı geliyor, kaç dolar olduğuna bakmadım.
Bize uygun değil ama başka ülkeler için çok iyi olabilir.
Daha pahalıymış.

Raspberry Pi’ın yetmediğini söylemişsin İbrahim Abi bunu biraz daha açabilir misin? FPS filan mı düşüktü.

Benim de drone için görüntü işlemem lazım. Drone hareket ederken bazı nesneleri görüntü işleyerek tanıması gerekiyor. Raspberry Pi yetmez mi sizce?

@SON İ3 BÜKÜCÜ kit olarak geliyor, içinde fare falan da var. Yurtdışında 94 Sterlin:

Bizde yaklaşık 970 TL bandında olması gerekiyor. SAMM'daki fiyat pahalı da olsa normal gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…