Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 12 Ocak 2024 #1 Uçak projemiz var. Görüntüyü Raspberry Pi üzerinden almayı düşünüyorum. Uzak mesafede(0-1km) Raspberry Pi'dan görüntüyü nasıl alabilirim?
Uçak projemiz var. Görüntüyü Raspberry Pi üzerinden almayı düşünüyorum. Uzak mesafede(0-1km) Raspberry Pi'dan görüntüyü nasıl alabilirim?
Kompetankedi Kilopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 2.551 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri PC 1:macbook air m4 24gb 512gb 13.6inç PC 2:monster abra a5 17.4.4 clevo kasa clevo kodu: nh58hpq Cinsiyet Erkek Meslek Mobil Uygulama Geliştiricisi (flutter) 12 Ocak 2024 #2 Wi-Fi ile Online server üzerinden uçak üzerinde Superbox gibi internet yayan bir alet ve bir server ile yapılabilir diye düşünüyorum.
Wi-Fi ile Online server üzerinden uçak üzerinde Superbox gibi internet yayan bir alet ve bir server ile yapılabilir diye düşünüyorum.
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 21 Ocak 2024 #3 Kompetankedi dedi: Wi-Fi ile Online server üzerinden uçak üzerinde Superbox gibi internet yayan bir alet ve bir server ile yapılabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Xbee ile görüntü aktarımı yapamaz mıyım?
Kompetankedi dedi: Wi-Fi ile Online server üzerinden uçak üzerinde Superbox gibi internet yayan bir alet ve bir server ile yapılabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Xbee ile görüntü aktarımı yapamaz mıyım?