The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.905 Çözümler 70 Yer İstanbul 21 Haziran 2023 #1 Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu?
paWel Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 1.901 Çözümler 14 Yer İstanbul/Küçükçekmece Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur G700 GTX 1650 4GB 8GB DDR 4 Ram İ5-10300H 512 GB İntel SSD Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 The User 0 dedi: Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmam @u_888 ne komik hocam? Son düzenleme: 21 Haziran 2023
The User 0 dedi: Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sanmam @u_888 ne komik hocam?
QyWolia Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #3 Kutusunda getirmesinler tavsiyem.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.465 Çözümler 88 Yer İstanbul 21 Haziran 2023 #4 The User 0 dedi: Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
The User 0 dedi: Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz.
Farya of the East Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 455 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Mühendisi 21 Haziran 2023 #5 Wifi kırma işine bulaşmamanızı tavsiye ederim. Biraz masum gibi dursa da öğrenilmesi durumunda hapis hükmü giydirilebilen bir suçtur.
Wifi kırma işine bulaşmamanızı tavsiye ederim. Biraz masum gibi dursa da öğrenilmesi durumunda hapis hükmü giydirilebilen bir suçtur.
kurmayoffuture Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.019 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #6 Farya of the East dedi: Wifi kırma işine bulaşmamanızı tavsiye ederim. Biraz masum gibi dursa da öğrenilmesi durumunda hapis hükmü giydirilebilen bir suçtur. Genişletmek için tıkla... Ohoo neler yaptık neler ESP32 yetiyor. The User 0 dedi: Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmaz.
Farya of the East dedi: Wifi kırma işine bulaşmamanızı tavsiye ederim. Biraz masum gibi dursa da öğrenilmesi durumunda hapis hükmü giydirilebilen bir suçtur. Genişletmek için tıkla... Ohoo neler yaptık neler ESP32 yetiyor. The User 0 dedi: Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun çıkmaz.
Farya of the East Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 455 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Network Mühendisi 21 Haziran 2023 #7 kurmayoffuture dedi: Ohoo neler yaptık neler ESP32 yetiyor. Sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yapmış olsanız dahi bunu dillendirmemenizi tavsiye ederim. Doğrudur kanınız kaynayabilir, heyecan olabilir ama kimse siciline birşey işlensin istemez.
kurmayoffuture dedi: Ohoo neler yaptık neler ESP32 yetiyor. Sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Yapmış olsanız dahi bunu dillendirmemenizi tavsiye ederim. Doğrudur kanınız kaynayabilir, heyecan olabilir ama kimse siciline birşey işlensin istemez.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 21 Haziran 2023 #8 Hiç sorun olmaz şu an yurt dışından gelen OptiPlex'mle yazıyorum . Hem o mini bilgisayarlarda uçakta taşırken sıkıntı çıkarmaz %99.
Hiç sorun olmaz şu an yurt dışından gelen OptiPlex'mle yazıyorum . Hem o mini bilgisayarlarda uçakta taşırken sıkıntı çıkarmaz %99.
Amiga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 2.577 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ulaştırma Hizmt. Uzman Yard. 21 Haziran 2023 #9 Olmaz hocam. Fİyat olarak ne kadara geliyor?
Teccno Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Makaleler 6 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 21 Haziran 2023 #10 The User 0 dedi: Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Vergi ve gümrükte çalınması dışında olmaz sanırım.
The User 0 dedi: Almanya'dan akrabalarım aracılığı ile Raspberry Pi almayı düşünüyorum. Uçakla ziyarete gelirken yanlarında getirseler herhangi sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Vergi ve gümrükte çalınması dışında olmaz sanırım.