Elektronik Raspberry Pi Zero 2W 559 TL

Lisedeyken 56 liraya almıştım.
Edit: 2.versiyonuymus

@SEMIKAANCAKIR kullanabilirsin diye düşünüyorum. Saf güç oalrak Raspberry Pi 3'e yakın olması lazım. Bakabilrisin videolarına.

Biraz bakındım hazır retro konsol caseler satıyorlarmış bunlarla uyumlu. Öyle alıp retro konsol yapanlar var acayip iyi ürünmüş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunduğum yer 10 derece, evde küçük bakır blok var, bakayım ne yapacak.
Sizinki kaç derece Max.

Aslında ben VPN kurmak için alacağım.
Açıkçası kaç derece olduğuna bakmadım ama 3D yazıcım için kullanıyorum ve her hangi bir termal kısıtlama olsa baskıda sıkıntı yaratırdı o yüzden sorun yok sıcaklık açısından. Lakin 10 derece ortamda yoğuşma sebebiyle sorunlara yol açabilir.

Fiyatın ucuz olmasının sebebi asıl tedarikçinin bu firma olması. Raspberry'nin sitesinden bakabilirsiniz. İşlemci olarak Pi 3B ile aynı işlemci (Cortex A53) kullanıyor fakat güç tüketimi ve ısınma sorunlarından dolayı daha düşük frekansta çalışıyor (isterseniz overclock edebiliyorsunuz).cihazı yazın stoklara gelince almıştım eskiden stok sorunu vardı yavaş yavaş çözülüyor 2 ay önce geldi stoklara bir de benim aldığım zamanda gelmişti, ondan öncesinde sene var stoklara gelmeyeli. Raspbian yükleniyor fakat çok yavaş çalışıyor, alacak kişilere önerim dietpi yüklemeniz. Pasif soğutucu almanızı tavsiye ederim ısınma sorunu var. 5TL fark ile headerleri de alın lazım olursa lehimlersiniz. Cihaz CLI olarak gayet performanslı ama UI yükleyince çok kasıyor yüklemenizi tavsiye etmem. Fotoğrafları aşağıya koyardım ama 4MB limiti hatası verdi.

Ben içerisine işletim sistemi yükşeyebilecepim UI ya sahip bir işletim sistemi yükleyebileceğim ve Bluetooth üzerinden müzik dinleyebileceğim veya film izleyebileceğim bir raspery Pi ile minik bir laptop / telefon tarzı bir proje yapmak istiyorum bunun için en düşük asgari olarak hangi raspery Pi modelini almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…