sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Taşınabilir bir cihaz yapmak için Raspberry Pi Zero ve 3.5 inçlik dokunmatik bir ekran aldım. Ekranı ayarladım ama Kali Linux'u kuramadım. Dosya Ekleri evett.PNG 17,8 KB · Görüntüleme: 51
Taşınabilir bir cihaz yapmak için Raspberry Pi Zero ve 3.5 inçlik dokunmatik bir ekran aldım. Ekranı ayarladım ama Kali Linux'u kuramadım.
tearsbeforecrying Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 674 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Ocak 2024 #2 Hangi Raspberry Pi var? Bir? İki? Uygun dosyayı indirdin mi? Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Kurulum için bu sayfanın sol tarafından kendi Pi'nin anlatımını seç: Kali On ARM | Kali Linux Documentation Everything about ARM devices www.kali.org
Hangi Raspberry Pi var? Bir? İki? Uygun dosyayı indirdin mi? Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Kurulum için bu sayfanın sol tarafından kendi Pi'nin anlatımını seç: Kali On ARM | Kali Linux Documentation Everything about ARM devices www.kali.org
sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2024 #3 tearsbeforecrying dedi: Hangi Raspberry Pi var? Bir? İki? Uygun dosyayı indirdin mi? Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Kurulum için bu sayfanın sol tarafından kendi Pi'nin anlatımını seç: Kali On ARM | Kali Linux Documentation Everything about ARM devices www.kali.org Genişletmek için tıkla... Bende zero w var. Kali'nin orjinal sitesinden iso dosyasını indirdim ama kendi sitesinden anlatımına bakmamıştım bakayım,deneyeyim. Teşekkürler
tearsbeforecrying dedi: Hangi Raspberry Pi var? Bir? İki? Uygun dosyayı indirdin mi? Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Kurulum için bu sayfanın sol tarafından kendi Pi'nin anlatımını seç: Kali On ARM | Kali Linux Documentation Everything about ARM devices www.kali.org Genişletmek için tıkla... Bende zero w var. Kali'nin orjinal sitesinden iso dosyasını indirdim ama kendi sitesinden anlatımına bakmamıştım bakayım,deneyeyim. Teşekkürler