Raspberry Pi Zero W ile taşınabilir hack aygıtı

sarıçizmel

Decapat
Daha fazla  
Elimde Raspberry Pi Zero W ve 3.5 inch bir ekran var. Flipper Zero'yu ve M5 stickc Plus'u belki biliyorsunuzdur. İçine Kali Linux kurdum fakat acayip yavaş çalıştı. Ben de bu yüzden elimdeki cihazarla taşınabilir bir hack cihazı yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli bir şey mi hacklemek istiyorsunuz (örneğin RFID kart okuyucu) yoksa üzerinden birden fazla şey hacklenebilen bir aygıt yapmak mı?

Belirli bir şey mi hacklemek istiyorsunuz (örneğin RFID kart okuyucu) yoksa üzerinden birden fazla şey hacklenebilen bir aygıt yapmak mı?

Şu anki amacım bir araba anahtarının ya da başka bir cihazın gönderdiği ve aldığı sinyalleri kaydedip onu kullanmak veya saklamak.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video işinizi görebilir. Ayrıyetten SDR (Software-defined radio) diye bir aygıta ihityacınız var galiba.

Teşekkür ederim gerekli parçayı aldım geldiğinde deneyeceğim..

Teşekkür ederim gerekli parçayı aldım geldiğinde deneyeceğim..
İyi haber. Yurt dışından geldiği için gümrük sıkıntısı çıkarıp, bir akraba üzerinden getirdiğim ürünü denedim sonunda. İyi sonuç verdi gayet iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…