Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.990 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 19 Ocak 2021 #1 Pi 4 2 GB DDR4 RAM'li versiyonunu satın aldım. Elime ulaşınca Linux kurmak istiyorum. Sizce nasıl olur? Veya nasıl kurabilirim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2021
Pi 4 2 GB DDR4 RAM'li versiyonunu satın aldım. Elime ulaşınca Linux kurmak istiyorum. Sizce nasıl olur? Veya nasıl kurabilirim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
46imt Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye 19 Ocak 2021 #2 Rasbian adında kendi dağıtımı var onu kur istersen diğerleri, Arch ARM, Manjaro ARM, Ubuntu, OpenSUSE (emin değilim), Gentoo. Kurulum: Gerekenler: Hafıza kart okuyucu, Raspberry Pi OS Kurucu Kurulum için buraya bir video bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rasbian adında kendi dağıtımı var onu kur istersen diğerleri, Arch ARM, Manjaro ARM, Ubuntu, OpenSUSE (emin değilim), Gentoo. Kurulum: Gerekenler: Hafıza kart okuyucu, Raspberry Pi OS Kurucu Kurulum için buraya bir video bırakıyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 19 Ocak 2021 #3 ARM mimarisine uygun Linux dağıtımlarını kurabilirsiniz. @46imt arkadaşın paylaştığı video ile yapabilirsiniz.
ARM mimarisine uygun Linux dağıtımlarını kurabilirsiniz. @46imt arkadaşın paylaştığı video ile yapabilirsiniz.