Raspberry Pi 3B+'ya Windows 11 ARM kurdum ama sanırım çalışmayacak. Açıkçası merak ettim, benim dışımda deneyen oldu mu?
Raspberry Pi kartımı bozdum galiba deneyemiyorum.Raspberry Pi 3B+'ya Windows 11 ARM kurdum ama sanırım çalışmayacak. Açıkçası merak ettim, benim dışımda deneyen oldu mu?
İngilizcen var ise.
Edit: 3b+ mış Raspberry Pi 4 sandım başlığı görünce pardon hocam.
Benimki de bozulacak galiba.Raspberry Pi kartımı bozdum galiba deneyemiyorum.![]()
SD kart bozulmuş olabilir mi? Aynısını iki kere yaşadım. Ne kadarlık bir SD kart?Raspberry Pi kartımı bozdum galiba deneyemiyorum.![]()
Hocam 16 GB SanDisk marka SD kart. Geçen gün GPIO ile devre kurmaya çalışırken bir ana kapandı. Yeni Raspberry Pi OS işletim sistemi kurdum fakat aşırı ısınma problemi var. Hatta geçen gün konusunu açmıştım. Bakmak isterseniz;SD kart bozulmuş olabilir mi? Aynısını iki kere yaşadım. Ne kadarlık bir SD kart?
Bende de aynısı vardı, 7 kere biçimlendirme yaptım ancak. G/Ç Hatası vb. hatalar almaya başladıysanız yedekleyin derim, başka bir kartta gözlemleyin. Şimdi 32GB bir SD kart aldım daha iyi.Hocam 16 GB SanDisk marka SD kart. Geçen gün GPIO ile devre kurmaya çalışırken bir ana kapandı. Yeni Raspberry Pi OS işletim sistemi kurdum fakat aşırı ısınma problemi var. Hatta geçen gün konusunu açmıştım. Bakmak isterseniz;
Raspberry Pi 3 aşırı Isınıyor
Arkadaşlar selamlar. Sorunum başlıktaki gibi, Raspberry Pi cihazım aşırı ısınıyor. GPIO pinleri ile bir şey denerken bir anda kapandı. Sonra açılmadı. Bende son versiyon ISO indirip Raspbian dağıtımını kurdum. Ama hala ilk açılışta 75 derece ile açılıyor ve durduk yere yükseliyor. Ellemezsem 3-4...www.technopat.net
NTLite ile bloatware uygulamaları sildim. Ayrıca normal kurulum gibi değil zaten. Siz sadece OOBE yapıyorsunuz SD karta kurulumu yazdırırken yapıyor uygulama. Alan konusunda uyarı veren ekranı görmüyorsunuz yani.Windows 11 kurulum için minimum 64 GB yer talep ediyor.
Edit'li versiyon mu kullandınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.