E EnginBaylor Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 654 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Rasperry PI4 GeForce Now açar mı? Açarsa kasmadan oynatabilir mi? Bir de YouTube videolarında Chrome da kasar mı?
Rasperry PI4 GeForce Now açar mı? Açarsa kasmadan oynatabilir mi? Bir de YouTube videolarında Chrome da kasar mı?
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 4 Mart 2021 #2 Daha ne kadar ucuza getirebilirizin yolunu arıyoruz resmen. Bence açabilir. Kasma olayı internetle alakalı olur.
Daha ne kadar ucuza getirebilirizin yolunu arıyoruz resmen. Bence açabilir. Kasma olayı internetle alakalı olur.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 4 Mart 2021 #3 Ben denedim ama daha oyunu göremeden fazla sıcaklıktan kapandı. 2 tane 8 santimetre fan var üzerinde.
Ben denedim ama daha oyunu göremeden fazla sıcaklıktan kapandı. 2 tane 8 santimetre fan var üzerinde.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #4 Merak edip ürüne baktığım zaman 1080P YouTube videosu oynatırken bile takılmalar yaşandığını gördüm. Now çok bir donanım istemiyor ama o kadar da değil.
Merak edip ürüne baktığım zaman 1080P YouTube videosu oynatırken bile takılmalar yaşandığını gördüm. Now çok bir donanım istemiyor ama o kadar da değil.
Xasthur Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 271 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #5 Rasperry ile uğraşacağına git 10-15 senelik bi pc bul ordan oyna.
E EnginBaylor Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 654 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Xiaomi mi box s 4k geforce now açıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Xiaomi mi box s 4k geforce now açıyor