Rasspery Pi nerde bulabilirim?

Acaba bu bilgisayarda kodlamayı öğrenip yapay zeka kodlanabilir mi?

Kodlamayı şu anda kullandığın bilgisayarda da öğrenebilirsin, hatta eğer bahsettiğin şey mümkünse bunu da şu anda kullandığın bilgisayarda yapabilirsin. Örneğin, hareket varsa ışık yak, yoksa yakma şeklinde bir "yapay zeka" kodlanabiliyor.

Hedefim aslında daha büyük matematik işlemlerini çözebilen bir yapay zeka düşünüyordum.

Bu kodlama ile misafir çocukları içinde birşey yapılabilir mi?

Hedefim aslında daha büyük matematik işlemlerini çözebilen bir yapay zeka düşünüyordum.
Büyük matematik işlemlerini yapay zeka çözmez. Ne kadar büyük olursa olsun, matematik işlemlerinin formülleri vardır. Verirsin formülü, girersin değişkenleri, şak diye çözer. Yapay zeka bu kadar basit bir şey değil. Ama bu tip şeyleri merak ediyor olman bile çok güzel bir şey. Bence sen bu aleti al, neticede bu senin merak duygunu dürtecek ve ister istemez bunları araştıracaksın ve öğreneceksin. Belki de bu ufacık alet geleceğini bile şekillendirebilir. Daha da ütopik düşünürsek belki tüm insanlığın geleceğini bile etkileyebilir. Her şey senin elinde.

İntel galileo gibi seçeneklerde var o çok ilgimi çekiyor.

Media Center olarak kullanmak bence son işlev olmalı böyle bir kart için. Açıkcası program kodlamak ve elektronik bir devre kurma amaçlı alacağım ben bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…