k.murat53 Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 520 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:03 #1 Vallahi anlamadim, suratım gözükmeyen bir fotoğrafı pp yapmış. Fotoğraf benim öne çıkanlarimda var, bu durumda ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 19:08
Vallahi anlamadim, suratım gözükmeyen bir fotoğrafı pp yapmış. Fotoğraf benim öne çıkanlarimda var, bu durumda ne yapmalıyım?
Aidenzawesome Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 530 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:08 #2 k.murat53 dedi: Vallahi anlamadim, suratım gözükmeyen bir fotoğrafı pp yapmış. Fotoğraf benim öne çıkanlarimda var, bu durumda ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şikayet et bu benim diye fotoğraf falan gönder hesap kapatılır.
k.murat53 dedi: Vallahi anlamadim, suratım gözükmeyen bir fotoğrafı pp yapmış. Fotoğraf benim öne çıkanlarimda var, bu durumda ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Şikayet et bu benim diye fotoğraf falan gönder hesap kapatılır.