Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.109 Çözümler 17 Yer İstanbul 25 Şubat 2023 #1 Kilit ekranına her açtığımda rastgele wallpaper geliyor. Bu sefer dehşet bir şey geldi. Nasıl bunu yükleyebilirim?
Kilit ekranına her açtığımda rastgele wallpaper geliyor. Bu sefer dehşet bir şey geldi. Nasıl bunu yükleyebilirim?
3 353380 Kilopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.876 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Şubat 2023 #2 Telefondan fotoğrafını çekip görsel arama ile bulabilirsiniz ben öyle bulmuştum ancak daha kolay yolu varsa bilen söylerse daha iyi olur.
Telefondan fotoğrafını çekip görsel arama ile bulabilirsiniz ben öyle bulmuştum ancak daha kolay yolu varsa bilen söylerse daha iyi olur.
CanerKarakus Megapat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 487 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7500F | Gigabyte RTX 3070 8GB | Apacer 32 GB 6000 MHz | MSI B650M-P Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #3 Earas dedi: Kilit ekranına her açtığımda rastgele wallpaper geliyor. Bu sefer dehşet bir şey geldi. Nasıl bunu yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı Google Lens ile taratırsanız belki bulabilir.
Earas dedi: Kilit ekranına her açtığımda rastgele wallpaper geliyor. Bu sefer dehşet bir şey geldi. Nasıl bunu yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafı Google Lens ile taratırsanız belki bulabilir.
K Kaptan42 Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #4 Ekran kopyasını alabilirsiniz. Eğer kaybetti iseniz o yine gelecektir. Emin olun.
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #5 Earas dedi: Kilit ekranına her açtığımda rastgele wallpaper geliyor. Bu sefer dehşet bir şey geldi. Nasıl bunu yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Verdiği konumlardan arayın, sonuna W10 falan yazarsanız belki çıkar.
Earas dedi: Kilit ekranına her açtığımda rastgele wallpaper geliyor. Bu sefer dehşet bir şey geldi. Nasıl bunu yükleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Verdiği konumlardan arayın, sonuna W10 falan yazarsanız belki çıkar.
Earas Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 2.109 Çözümler 17 Yer İstanbul 25 Şubat 2023 #6 CanerKarakus dedi: Fotoğrafı Google Lens ile taratırsanız belki bulabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim çıkmadı hocam. Kaptan42 dedi: Ekran kopyasını alabilirsiniz. Eğer kaybetti iseniz o yine gelecektir. Emin olun. Genişletmek için tıkla... Daha önce beğendiğim hiç bir duvar kağıdının tekrar geldiğini görmedim. SS de alamıyorum şu an. Sparus dedi: Verdiği konumlardan arayın, sonuna W10 falan yazarsanız belki çıkar. Genişletmek için tıkla... Konumu nasıl bulacağım hocam?
CanerKarakus dedi: Fotoğrafı Google Lens ile taratırsanız belki bulabilir. Genişletmek için tıkla... Denedim çıkmadı hocam. Kaptan42 dedi: Ekran kopyasını alabilirsiniz. Eğer kaybetti iseniz o yine gelecektir. Emin olun. Genişletmek için tıkla... Daha önce beğendiğim hiç bir duvar kağıdının tekrar geldiğini görmedim. SS de alamıyorum şu an. Sparus dedi: Verdiği konumlardan arayın, sonuna W10 falan yazarsanız belki çıkar. Genişletmek için tıkla... Konumu nasıl bulacağım hocam?
K Kaptan42 Centipat Katılım 21 Şubat 2023 Mesajlar 210 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #7 Earas dedi: Denedim çıkmadı hocam. Daha önce beğendiğim hiç bir duvar kağıdının tekrar geldiğini görmedim. SS de alamıyorum şu an. Konumu nasıl bulacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Bende geliyor. OPPO A74 kullanıyorum. Sürekli değişen ekran koruyucu var. Kaçırdığım bir resim gün içinde veya bir gün sonra tekrar çıkıyor. Öyle olur diye düşündüm.
Earas dedi: Denedim çıkmadı hocam. Daha önce beğendiğim hiç bir duvar kağıdının tekrar geldiğini görmedim. SS de alamıyorum şu an. Konumu nasıl bulacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Bende geliyor. OPPO A74 kullanıyorum. Sürekli değişen ekran koruyucu var. Kaçırdığım bir resim gün içinde veya bir gün sonra tekrar çıkıyor. Öyle olur diye düşündüm.
N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 25 Şubat 2023 #8 Ekran görüntüsü alıp buraya atın daha hızlı bulunur.
Romaa Hectopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 1.136 Çözümler 11 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 7500F / RX5700 XT / 32GB RAM Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #9 Fotoğraf atma şansınız var mı hocam?
Sparus Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 736 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Saltak Mahallesi, Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2023 #10 Earas dedi: Denedim çıkmadı hocam. Daha önce beğendiğim hiç bir duvar kağıdının tekrar geldiğini görmedim. SS de alamıyorum şu an. Konumu nasıl bulacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Sağ üstte konumu yazmıyor mu? Sanırsam kilit ekranından gelen fotoğraflardan bahsediyorsunuz, resim atma şansınız var mı?
Earas dedi: Denedim çıkmadı hocam. Daha önce beğendiğim hiç bir duvar kağıdının tekrar geldiğini görmedim. SS de alamıyorum şu an. Konumu nasıl bulacağım hocam? Genişletmek için tıkla... Sağ üstte konumu yazmıyor mu? Sanırsam kilit ekranından gelen fotoğraflardan bahsediyorsunuz, resim atma şansınız var mı?