Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 27 Aralık 2021 #1 Kategoriıd = 5 olan verileri ekrana yazdırıyorum. O tarafta bir sıkıntı yok. Fakat kategoriıd = 5 olan verilerin içinden rastgele 5 tane veri çekmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Dosya Ekleri 22.PNG 6,4 KB · Görüntüleme: 83
Kategoriıd = 5 olan verileri ekrana yazdırıyorum. O tarafta bir sıkıntı yok. Fakat kategoriıd = 5 olan verilerin içinden rastgele 5 tane veri çekmem gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim?
Çözüm Lady Hellbender 27 Aralık 2021 KategoriId ile gelen verilerden random olarak sadece 5 tane gelmesini istiyorsun doğru mu anladım? ORDER BY RAND() LIMIT 5; şekilde yapabilirsin.
KategoriId ile gelen verilerden random olarak sadece 5 tane gelmesini istiyorsun doğru mu anladım? ORDER BY RAND() LIMIT 5; şekilde yapabilirsin.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 27 Aralık 2021 #2 KategoriId ile gelen verilerden random olarak sadece 5 tane gelmesini istiyorsun doğru mu anladım? ORDER BY RAND() LIMIT 5; şekilde yapabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KategoriId ile gelen verilerden random olarak sadece 5 tane gelmesini istiyorsun doğru mu anladım? ORDER BY RAND() LIMIT 5; şekilde yapabilirsin.
KS KS Jarvis0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 134 27 Aralık 2021 #3 Lady Hellbender dedi: KategoriId ile gelen verilerden random olarak sadece 5 tane gelmesini istiyorsun doğru mu anladım? ORDER BY RAND() LIMIT 5; şekilde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oldu. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Lady Hellbender dedi: KategoriId ile gelen verilerden random olarak sadece 5 tane gelmesini istiyorsun doğru mu anladım? ORDER BY RAND() LIMIT 5; şekilde yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Oldu. Teşekkür ederim.