4 437935 Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 12 4 Haziran 2021 #31 schlss dedi: İnsanlar maymundan maymunlar da insanlardan gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Heğ? Kafam basmadı.
schlss dedi: İnsanlar maymundan maymunlar da insanlardan gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Heğ? Kafam basmadı.
Mavi Lotus Picopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 768 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #32 Silinen üye dedi: Bence evren kendi büyüklüğünün 4 üne bölünmüş 4 tane yıldızın karşı karşıya belirsiz bir noktada düzgün bir şekilde ışık hızından daha hızlı bir şekilde dönerek patlama sonucunda oluştu. Eki Görüntüle 1055510 Mesela örnek olarak böyle. Genişletmek için tıkla... Kanka fizik kanunlarına göre ışık hızı aşılamaz. Yani hiçbirşey ışık hızından daha hızlı gidemez.
Silinen üye dedi: Bence evren kendi büyüklüğünün 4 üne bölünmüş 4 tane yıldızın karşı karşıya belirsiz bir noktada düzgün bir şekilde ışık hızından daha hızlı bir şekilde dönerek patlama sonucunda oluştu. Eki Görüntüle 1055510 Mesela örnek olarak böyle. Genişletmek için tıkla... Kanka fizik kanunlarına göre ışık hızı aşılamaz. Yani hiçbirşey ışık hızından daha hızlı gidemez.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #33 Ekmek Reis dedi: Hz. Adem ve Hz. Havva'nın torunlarıysak o zaman tüm dünya ile akraba olmuş olmaz mıyız? Çok güzel bir teori. Genişletmek için tıkla... Herkes akraba evliliği yapıyor .
Ekmek Reis dedi: Hz. Adem ve Hz. Havva'nın torunlarıysak o zaman tüm dünya ile akraba olmuş olmaz mıyız? Çok güzel bir teori. Genişletmek için tıkla... Herkes akraba evliliği yapıyor .
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #34 Mavi Lotus dedi: Kanka fizik kanunlarına göre ışık hızı aşılamaz. Yani hiçbir şey ışık hızından daha hızlı gidemez. Genişletmek için tıkla... Ama evren yokken fizikte yoktu o zaman aşabilir demek ki.
Mavi Lotus dedi: Kanka fizik kanunlarına göre ışık hızı aşılamaz. Yani hiçbir şey ışık hızından daha hızlı gidemez. Genişletmek için tıkla... Ama evren yokken fizikte yoktu o zaman aşabilir demek ki.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.206 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 4 Haziran 2021 #35 Şimdi biz simit yediğimizde o arasındaki boşluğu da mı yiyoruz? Buda şişkinlik yapmaz mı?
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 4 Haziran 2021 #36 Silinen üye dedi: Gördü ama evrende hem iyilik hem de kötülük olması gerek. Genişletmek için tıkla... Tanrının madem o kadar üstün bir gücü, yüceliği var, neden sadece bir dini korumak yerine 4 tane din getirdi? Başka bir teori.
Silinen üye dedi: Gördü ama evrende hem iyilik hem de kötülük olması gerek. Genişletmek için tıkla... Tanrının madem o kadar üstün bir gücü, yüceliği var, neden sadece bir dini korumak yerine 4 tane din getirdi? Başka bir teori.
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #37 schlss dedi: Tanrının madem o kadar üstün bir gücü, yüceliği var, neden sadece bir dini korumak yerine 4 tane din getirdi? Genişletmek için tıkla... Çünkü diğerleri kitapları değiştirdi ve son olarak kuran kaldı değişmeyen. (benim dinime göre)
schlss dedi: Tanrının madem o kadar üstün bir gücü, yüceliği var, neden sadece bir dini korumak yerine 4 tane din getirdi? Genişletmek için tıkla... Çünkü diğerleri kitapları değiştirdi ve son olarak kuran kaldı değişmeyen. (benim dinime göre)
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #38 Birisi42 dedi: Her insanın kendi bir dünyası var ve benim dünyamdaki herkes gerçek değil. Genişletmek için tıkla... Ben de bunu düşünüyorum. 10 dakikadır nasıl ifade edeceğimi bilemediğim için yazamadım
Birisi42 dedi: Her insanın kendi bir dünyası var ve benim dünyamdaki herkes gerçek değil. Genişletmek için tıkla... Ben de bunu düşünüyorum. 10 dakikadır nasıl ifade edeceğimi bilemediğim için yazamadım
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 4 Haziran 2021 #39 Silinen üye dedi: Çünkü diğerleri kitapları değiştirdi ve son olarak kuran kaldı değişmeyen. (benim dinime göre) Genişletmek için tıkla... İlk yanıtınıza cevap olarak, çok yüce ve üstün tanrı bir dini koruyamıyor mu? 2. yanıtınıza cevap olarak, Kuran'ın da değişmediği ne malum?
Silinen üye dedi: Çünkü diğerleri kitapları değiştirdi ve son olarak kuran kaldı değişmeyen. (benim dinime göre) Genişletmek için tıkla... İlk yanıtınıza cevap olarak, çok yüce ve üstün tanrı bir dini koruyamıyor mu? 2. yanıtınıza cevap olarak, Kuran'ın da değişmediği ne malum?
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 4 Haziran 2021 #40 Bir ihtimal?