Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 4 Haziran 2021 #61 astronautinocean dedi: @Akif9748 haha atacağına bu teoriyi yalanlamaya çalışabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... İçimden daha büyük hahaha atmak geldi.
astronautinocean dedi: @Akif9748 haha atacağına bu teoriyi yalanlamaya çalışabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... İçimden daha büyük hahaha atmak geldi.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2021 #62 Akif9748 dedi: İçimden daha büyük hahaha atmak geldi. Genişletmek için tıkla... Açıklayamayınca öyle olur normaldir.
Akif9748 dedi: İçimden daha büyük hahaha atmak geldi. Genişletmek için tıkla... Açıklayamayınca öyle olur normaldir.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.639 Makaleler 18 Çözümler 58 4 Haziran 2021 #63 astronautinocean dedi: Açıklayamayınca öyle olur normaldir. Genişletmek için tıkla... İşte bu dediğin yalandan bir teoriydi
astronautinocean dedi: Açıklayamayınca öyle olur normaldir. Genişletmek için tıkla... İşte bu dediğin yalandan bir teoriydi
4 464669 Decapat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #64 RTX 3090 almayın. Geçen arkadaşlarla gezerken bir tane buldum alayım dedim lazım olur diye, Minecraft bile açmadı.
RTX 3090 almayın. Geçen arkadaşlarla gezerken bir tane buldum alayım dedim lazım olur diye, Minecraft bile açmadı.
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2021 #65 %100.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.685 Makaleler 2 Çözümler 20 4 Haziran 2021 #66 astronautinocean dedi: Allah ileriyi görebiliyorsa neden Şeytan'ın ona ihanet edeceğini göremedi? @Akif9748 haha atacağına bu teoriyi yalanlamaya çalışabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Allah zaten ileriyi görüyor o zaman şöyle soralım bizim yanlışlarımızı neden engellemiyor değil mi? Bu dünyaya sınava gelmişiz zaten. Bunu yüce kitabımızı açıp okusan zaten görürdün. Bu bir hakaret değil yanlış anlaşılsın istemiyorum. Bilip bilmeden yorum yapmayın kısaca.
astronautinocean dedi: Allah ileriyi görebiliyorsa neden Şeytan'ın ona ihanet edeceğini göremedi? @Akif9748 haha atacağına bu teoriyi yalanlamaya çalışabilirsin dostum. Genişletmek için tıkla... Allah zaten ileriyi görüyor o zaman şöyle soralım bizim yanlışlarımızı neden engellemiyor değil mi? Bu dünyaya sınava gelmişiz zaten. Bunu yüce kitabımızı açıp okusan zaten görürdün. Bu bir hakaret değil yanlış anlaşılsın istemiyorum. Bilip bilmeden yorum yapmayın kısaca.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 4 Haziran 2021 #67 Ekmek Reis dedi: Hz. Adem ve Hz. Havva'nın torunlarıysak o zaman tüm dünya ile akraba olmuş olmaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Anlık böyle oldum ne yalan söyleyeyim .
Ekmek Reis dedi: Hz. Adem ve Hz. Havva'nın torunlarıysak o zaman tüm dünya ile akraba olmuş olmaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Anlık böyle oldum ne yalan söyleyeyim .
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 4 Haziran 2021 #68 kuanbey dedi: Allah zaten ileriyi görüyor o zaman şöyle soralım bizim yanlışlarımızı neden engellemiyor değil mi? Bu dünyaya sınava gelmişiz zaten. Bunu yüce kitabımızı açıp okusan zaten görürdün. Bu bir hakaret değil yanlış anlaşılsın istemiyorum. Bilip bilmeden yorum yapmayın kısaca. Genişletmek için tıkla... Bu dalenn hep böyledir takma.
kuanbey dedi: Allah zaten ileriyi görüyor o zaman şöyle soralım bizim yanlışlarımızı neden engellemiyor değil mi? Bu dünyaya sınava gelmişiz zaten. Bunu yüce kitabımızı açıp okusan zaten görürdün. Bu bir hakaret değil yanlış anlaşılsın istemiyorum. Bilip bilmeden yorum yapmayın kısaca. Genişletmek için tıkla... Bu dalenn hep böyledir takma.
Berke_ Bayram Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 343 Çözümler 2 Yer CoD MW5 te Ghost la Price ı kurtarıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #69 O Görkem dedi: Ya Technopat'ta karşımızda gördüğümüz insanlar botsa. Hiçbirinize güvenilmez hiçbirinize. Genişletmek için tıkla... Ya sen botsan?
O Görkem dedi: Ya Technopat'ta karşımızda gördüğümüz insanlar botsa. Hiçbirinize güvenilmez hiçbirinize. Genişletmek için tıkla... Ya sen botsan?
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Haziran 2021 #70 XEfe.Bey dedi: Bu dalenn hep böyledir takma. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığım şeyi onaylıyor ama sen bilirsin. Okuduğunu anlasan keşke.
XEfe.Bey dedi: Bu dalenn hep böyledir takma. Genişletmek için tıkla... Benim yazdığım şeyi onaylıyor ama sen bilirsin. Okuduğunu anlasan keşke.