Rastgele zamanlarda mavi ekran hatası almak

İşletim sistemi
Windows 11

Ozgur5

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1gJxKXNNou1d7iDJLsv_7GyqaL-tfpQ1G/view?usp=sharing
RAM
Lexar Thor OC 16GB (2x8GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 / AMD EXPO DDR5 Ram
SSD veya HDD modeli
Lexar NM620 512GB NVMe PCIe Gen3 x4 Okuma 3500MB –
Ekran kartı
ASUS Dual Radeon RX 7800 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit
Anakart
ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbel
Yeni aldığın PC de bu sefer de mavi ekran yemeye başladım. Oyun oynarken Google da gezinirken vs oluyor minidump dosyalarını paylaşıyorum. EXPO özelliği açık ve daha hızlı açılması için Memory context restore açtım farklı bir ayar yapmadım. Memtest86'dan yaptığım testlerde de bir sorun görülmedi daha yapmam gereken bir şey varsa yaparım söylemeniz yeterli.

@turko35408 hocam bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Tamamdır hocam deniyorum şimdi gelişmeyi size bildiririm.

Hocam dediğiniz her şeyi yaptım formatta attım üzerine fakat hala mavi ekran almaya devam ediyorum ve oyunlarda %1 %0.1 FPS'lerim yerlerde sizce teknik servise göndermeli miyim? İlgilenirler mi bu sorunlarım için.

Son düzenleme:
Paylaşın hocam yeni minidump dosyalarını. İlgilenirler tabii ki. Garanti varsa mecburlar.

Buyurun hocam hem mavi ekran yiyorum hem RDR2 oynarken FPS'in 120 140 arasında olmasına rağmen minimum FPS'im 13 14 civarlarında cidden sinir bozuyor.

Paylaşın hocam yeni minidump dosyalarını. İlgilenirler tabii ki. Garanti varsa mecburlar.

O zaman ben yarın en iyisi müşteri hizmetlerini arayıp göndereyim sistemi alalı 1 ay bile olmamışken şöyle şeylerle uğraşmak cidden yıpratıyor insanı.

Son düzenleme:
Çok değişik hatalar veriyor. Bence de gönderin hocam baksınlar.

Hocam sanal belleği kapatıp bir süre deneyin.

Yarın arayacağım kendilerini bakalım hocam umarım sıkıntı çıkartmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…