D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #1 Kitapta konu anlatımı var fakat anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2022
Rosalind Centipat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 848 Çözümler 49 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Mart 2022 #2 Paydaları eşitle. Telefonuna PhotoMath uygulamasını indirebilirsin.
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #3 DarkManN dedi: Kitapta konu anlatımı var fakat anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok iyi olur. Eki Görüntüle 1328935 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tonguç abim gene anlatmış.
DarkManN dedi: Kitapta konu anlatımı var fakat anlamıyorum. Yardımcı olursanız çok iyi olur. Eki Görüntüle 1328935 Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tonguç abim gene anlatmış.
Dunkel.heit Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 1.033 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #4 Çıkarma ve toplamada paydalar eşitlenir. Çarpma varsa karşı karşıya olan sayılar çarpılır. Bölme varsa 2. rasyonel sayı ters çevrilip çarpılır.
Çıkarma ve toplamada paydalar eşitlenir. Çarpma varsa karşı karşıya olan sayılar çarpılır. Bölme varsa 2. rasyonel sayı ters çevrilip çarpılır.
D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #5 Rosalind dedi: Paydaları eşitle. Telefonuna PhotoMath uygulamasını indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl eşitlerim? Dunkel.heit dedi: Çıkarma ve toplamada paydalar eşitlenir. Çarpma varsa karşı karşıya olan sayılar çarpılır. Bölme varsa 2. rasyonel sayı ters çevrilip çarpılır. Genişletmek için tıkla... Nasıl eşitlerim paydaları?
Rosalind dedi: Paydaları eşitle. Telefonuna PhotoMath uygulamasını indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl eşitlerim? Dunkel.heit dedi: Çıkarma ve toplamada paydalar eşitlenir. Çarpma varsa karşı karşıya olan sayılar çarpılır. Bölme varsa 2. rasyonel sayı ters çevrilip çarpılır. Genişletmek için tıkla... Nasıl eşitlerim paydaları?
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #6 DarkManN dedi: Nasıl eşitlerim? Nasıl eşitlerim paydaları? Genişletmek için tıkla... Konu anlatımlarını izleyin direk foruma yazmışsınız.
DarkManN dedi: Nasıl eşitlerim? Nasıl eşitlerim paydaları? Genişletmek için tıkla... Konu anlatımlarını izleyin direk foruma yazmışsınız.
D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #7 İnFlyen dedi: Konu anlatımlarını izleyin direk foruma yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Anlamıyorum öyle anlasam buraya konu açmam
İnFlyen dedi: Konu anlatımlarını izleyin direk foruma yazmışsınız. Genişletmek için tıkla... Anlamıyorum öyle anlasam buraya konu açmam
İ İnFlyen Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 211 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #8 DarkManN dedi: Anlamıyorum öyle anlasam buraya konu açmam. Genişletmek için tıkla... Başka insanları izlemeyi denedinizmi. Olmadıysa. Atıyorum. 5 bölü 1 ile 3 bölü 2 İçin 5 bölü 1'i 2 ile genişletiyoruz yani 5 çarpı 2 ve 1 çarpı 2'den 10 bölü 2 oluyor 10 ile 3'ü topluyoruz 13 oluyor alttaki sayı değişmez.
DarkManN dedi: Anlamıyorum öyle anlasam buraya konu açmam. Genişletmek için tıkla... Başka insanları izlemeyi denedinizmi. Olmadıysa. Atıyorum. 5 bölü 1 ile 3 bölü 2 İçin 5 bölü 1'i 2 ile genişletiyoruz yani 5 çarpı 2 ve 1 çarpı 2'den 10 bölü 2 oluyor 10 ile 3'ü topluyoruz 13 oluyor alttaki sayı değişmez.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.140 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Mart 2022 #9 Daha bende dün bu konuya geçmiştim 15.gündeyim. Tavsiyem antrenmalarla matematik mobil uygulamasındaki konu anlatmlarını izle sonra antrenmanlarla tekrardan göz at.
Daha bende dün bu konuya geçmiştim 15.gündeyim. Tavsiyem antrenmalarla matematik mobil uygulamasındaki konu anlatmlarını izle sonra antrenmanlarla tekrardan göz at.
D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2022 #10 İnFlyen dedi: Başka insanları izlemeyi denedinizmi. Olmadıysa. Atıyorum. 5 bölü 1 ile 3 bölü 2 İçin 5 bölü 1'i 2 ile genişletiyoruz yani 5 çarpı 2 ve 1 çarpı 2'den 10 bölü 2 oluyor 10 ile 3'ü topluyoruz 13 oluyor alttaki sayı değişmez. Genişletmek için tıkla... Anladım deniyecegim teşekkür ederim ilgin için.
İnFlyen dedi: Başka insanları izlemeyi denedinizmi. Olmadıysa. Atıyorum. 5 bölü 1 ile 3 bölü 2 İçin 5 bölü 1'i 2 ile genişletiyoruz yani 5 çarpı 2 ve 1 çarpı 2'den 10 bölü 2 oluyor 10 ile 3'ü topluyoruz 13 oluyor alttaki sayı değişmez. Genişletmek için tıkla... Anladım deniyecegim teşekkür ederim ilgin için.