shuka_42 Femtopat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2024 #11 ArdaKy dedi: Senin bilgisayarına erişemez ama hesaplarına erişebilir. Genişletmek için tıkla... Anladim butun hesaplarima telefon numarasiyla cift dogrulama koydum zaten umarim guvende kalirim.
ArdaKy dedi: Senin bilgisayarına erişemez ama hesaplarına erişebilir. Genişletmek için tıkla... Anladim butun hesaplarima telefon numarasiyla cift dogrulama koydum zaten umarim guvende kalirim.
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.676 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #12 shuka_42 dedi: Bilgisayarimda RAT oldugunu dusunuyorum, ve bu yuzden Kaspersky indirdim ama RAT'i atan kisi şu an PC'me erismiyor, yani kisacasi RAT aktif degilken antivirus RAT'i algilayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atan kişi/kişiler zaten bilgisayarına erişemiyorsa o RAT değildir. Olsa bile tam RAT demem ben ona. Malwarebytes kullanarak kaldırabilirsin.
shuka_42 dedi: Bilgisayarimda RAT oldugunu dusunuyorum, ve bu yuzden Kaspersky indirdim ama RAT'i atan kisi şu an PC'me erismiyor, yani kisacasi RAT aktif degilken antivirus RAT'i algilayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Atan kişi/kişiler zaten bilgisayarına erişemiyorsa o RAT değildir. Olsa bile tam RAT demem ben ona. Malwarebytes kullanarak kaldırabilirsin.