eymen.dll Centipat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 926 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #11 discordf dedi: 2 aşamalı doğrulama. Rat girmemiş olsaydı bile açmanızı önerirdim. Googleye girdiğinizde bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Sadece benim gmailimde açık ama baktım diğer gmaile giriş falan yapılmamış. Mephistopheles dedi: Evet. Kesinlikle... Factory Reset atın normal reset kurtarmayabilir. Genişletmek için tıkla... Flashla atıcağım yeterlimi? eymen.dll dedi: Sadece benim gmailimde açık ama baktım diğer gmaile giriş falan yapılmamış. Flashla atıcağım yeterlimi? Genişletmek için tıkla... Burda disk biçimlendirme çıkmıyor C diskindeydi virüs bunu nasıl biçimlendirip fullden silebilirim? Dosya Ekleri image.jpg 347 KB · Görüntüleme: 18 Son düzenleme: 15 Mart 2025
discordf dedi: 2 aşamalı doğrulama. Rat girmemiş olsaydı bile açmanızı önerirdim. Googleye girdiğinizde bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Sadece benim gmailimde açık ama baktım diğer gmaile giriş falan yapılmamış. Mephistopheles dedi: Evet. Kesinlikle... Factory Reset atın normal reset kurtarmayabilir. Genişletmek için tıkla... Flashla atıcağım yeterlimi? eymen.dll dedi: Sadece benim gmailimde açık ama baktım diğer gmaile giriş falan yapılmamış. Flashla atıcağım yeterlimi? Genişletmek için tıkla... Burda disk biçimlendirme çıkmıyor C diskindeydi virüs bunu nasıl biçimlendirip fullden silebilirim?
D Denizz00 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #12 eymen.dll dedi: Sadece benim gmailimde açık ama baktım diğer gmaile giriş falan yapılmamış. Flashla atıcağım yeterlimi? Burda disk biçimlendirme çıkmıyor C diskindeydi virüs bunu nasıl biçimlendirip fullden silebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam google güvenlikte hesabına giren kişiyi atabiliyodun en azından şifre değiştirene kadar yardımcı olabilir.
eymen.dll dedi: Sadece benim gmailimde açık ama baktım diğer gmaile giriş falan yapılmamış. Flashla atıcağım yeterlimi? Burda disk biçimlendirme çıkmıyor C diskindeydi virüs bunu nasıl biçimlendirip fullden silebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam google güvenlikte hesabına giren kişiyi atabiliyodun en azından şifre değiştirene kadar yardımcı olabilir.