H Hasan1232 Picopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #1 Merhaba, ben RAT yedim ve formatladım. Formatladıktan 2-3 hafta sonra birden tema rengim değişti ve hala daha RAT olduğundan şüpheliyim. RAT olan PC'den beni izleyip ve dinleyebilirler mi? Bilgisayarı kapattığımda da dinlemeye devam edebilirler mi?
Merhaba, ben RAT yedim ve formatladım. Formatladıktan 2-3 hafta sonra birden tema rengim değişti ve hala daha RAT olduğundan şüpheliyim. RAT olan PC'den beni izleyip ve dinleyebilirler mi? Bilgisayarı kapattığımda da dinlemeye devam edebilirler mi?
Hepsi Şurada Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #2 Bilgisayarı kapattığında bir şey yapamazlar ama uyku modunda seni dinlerler kamera varsa izlerler
H Hasan1232 Picopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #3 Hepsi Şurada dedi: Bilgisayarı kapattığında bir şey yapamazlar ama uyku modunda seni dinlerler kamera varsa izlerler Genişletmek için tıkla... Tema rengimin değişmesi hala daha rat ın pc emde olduğunu mu gösterir?
Hepsi Şurada dedi: Bilgisayarı kapattığında bir şey yapamazlar ama uyku modunda seni dinlerler kamera varsa izlerler Genişletmek için tıkla... Tema rengimin değişmesi hala daha rat ın pc emde olduğunu mu gösterir?
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 19 Ağustos 2023 #4 Bilgisayar açıkken dinlenebilir ve izlenebilirsin. Format atmana rağmen nasıl gitmedi onu anlamadım işte.
Bilgisayar açıkken dinlenebilir ve izlenebilirsin. Format atmana rağmen nasıl gitmedi onu anlamadım işte.
Hepsi Şurada Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #5 Hasan1232 dedi: Tema rengimin değişmesi hala daha RAT'ın PC emde olduğunu mu gösterir? Genişletmek için tıkla... Sen yapmıyorsan bir ayar yoksa sanırım evet
Hasan1232 dedi: Tema rengimin değişmesi hala daha RAT'ın PC emde olduğunu mu gösterir? Genişletmek için tıkla... Sen yapmıyorsan bir ayar yoksa sanırım evet
H Hasan1232 Picopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #6 XessSup dedi: Bilgisayar açıkken dinlenebilir ve izlenebilirsin. Format atmana rağmen nasıl gitmedi onu anlamadım işte. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşın bana burda yazdığını atayım ondada aynısı olmuş. Hepsi Şurada dedi: Sen yapmıyorsan bir ayar yoksa sanırım evet Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarımdaysa neden kendini belli etsin ki? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-08-16 210617.png 10,6 KB · Görüntüleme: 50
XessSup dedi: Bilgisayar açıkken dinlenebilir ve izlenebilirsin. Format atmana rağmen nasıl gitmedi onu anlamadım işte. Genişletmek için tıkla... Bir arkadaşın bana burda yazdığını atayım ondada aynısı olmuş. Hepsi Şurada dedi: Sen yapmıyorsan bir ayar yoksa sanırım evet Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarımdaysa neden kendini belli etsin ki?
XessSup Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 1.202 Makaleler 1 Çözümler 18 19 Ağustos 2023 #7 Ben format attıktan sonra bir daha bilmediğiniz dosyaları açmadıysanız RAT olduğunu falan düşünmüyorum.
Ben format attıktan sonra bir daha bilmediğiniz dosyaları açmadıysanız RAT olduğunu falan düşünmüyorum.
Atakan K Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 4.054 Makaleler 2 Çözümler 78 Daha fazla Sistem Özellikleri | Ryzen 5 3600 | GTX 1660 Super | Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #8 Temiz kurulum yaptınız mı?
H Hasan1232 Picopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #9 XessSup dedi: Ben format attıktan sonra bir daha bilmediğiniz dosyaları açmadıysanız RAT olduğunu falan düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç açmadım,ama normal mi tema nın değişmesi? Atakan K dedi: Temiz kurulum yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. XessSup dedi: Ben format attıktan sonra bir daha bilmediğiniz dosyaları açmadıysanız RAT olduğunu falan düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ağ yoluyla telefonuma falan bulaşmışmıdır?
XessSup dedi: Ben format attıktan sonra bir daha bilmediğiniz dosyaları açmadıysanız RAT olduğunu falan düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç açmadım,ama normal mi tema nın değişmesi? Atakan K dedi: Temiz kurulum yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet. XessSup dedi: Ben format attıktan sonra bir daha bilmediğiniz dosyaları açmadıysanız RAT olduğunu falan düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ağ yoluyla telefonuma falan bulaşmışmıdır?
Hepsi Şurada Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2023 #10 Hasan1232 dedi: Bir arkadaşın bana burada yazdığını atayım onda da aynısı olmuş. Eğer bilgisayarımdaysa neden kendini belli etsin ki? Genişletmek için tıkla... Ağa bulaşmış olabilir. Şunu söyleyeyim tema üzerinde ayar yapmadıysan RAT hala olabilir.
Hasan1232 dedi: Bir arkadaşın bana burada yazdığını atayım onda da aynısı olmuş. Eğer bilgisayarımdaysa neden kendini belli etsin ki? Genişletmek için tıkla... Ağa bulaşmış olabilir. Şunu söyleyeyim tema üzerinde ayar yapmadıysan RAT hala olabilir.