Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #21 EREN SATAR dedi: Bilgisayarınıza RAT bulaşmışsa yapabileceğiniz şeyler sınırlıdır. Antivirüs programlarından yardım alma, Sistem geri yükleme, Format atma. İşine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Reis sistemi geriye aldim dün RAT acmiştim gecenin köründe 2 gün geriye aldim PC'yi gitmş midir??
EREN SATAR dedi: Bilgisayarınıza RAT bulaşmışsa yapabileceğiniz şeyler sınırlıdır. Antivirüs programlarından yardım alma, Sistem geri yükleme, Format atma. İşine yararsa çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Reis sistemi geriye aldim dün RAT acmiştim gecenin köründe 2 gün geriye aldim PC'yi gitmş midir??
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #22 Kaspersky, Malwarebytes, ESET, BitDefender alayını indirin. Sonrasında internet bağlantınızı kesip güvenli moda geçin. Hepsiyle tarama yapın. Bitmiştir
Kaspersky, Malwarebytes, ESET, BitDefender alayını indirin. Sonrasında internet bağlantınızı kesip güvenli moda geçin. Hepsiyle tarama yapın. Bitmiştir
Egeahn Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #23 gorko dedi: Kaspersky, Malwarebytes, ESET, BitDefender alayını indirin. Sonrasında internet bağlantınızı kesip güvenli moda geçin. Hepsiyle tarama yapın. Bitmiştir Genişletmek için tıkla... PC'yi 2 gün geri aldim sistem geri yükleme yerinden BitDefender'i indiriyorum şu an DarkComet RAT remover falan tarattim bir şey cikmadi. gorko dedi: Kaspersky, Malwarebytes, ESET, BitDefender alayını indirin. Sonrasında internet bağlantınızı kesip güvenli moda geçin. Hepsiyle tarama yapın. Bitmiştir Genişletmek için tıkla... Bu arada tokenim nedense cikmamiş RAT atmayi becerememişler galiba bilgilerim gelmemiş kanala DC svsine.
gorko dedi: Kaspersky, Malwarebytes, ESET, BitDefender alayını indirin. Sonrasında internet bağlantınızı kesip güvenli moda geçin. Hepsiyle tarama yapın. Bitmiştir Genişletmek için tıkla... PC'yi 2 gün geri aldim sistem geri yükleme yerinden BitDefender'i indiriyorum şu an DarkComet RAT remover falan tarattim bir şey cikmadi. gorko dedi: Kaspersky, Malwarebytes, ESET, BitDefender alayını indirin. Sonrasında internet bağlantınızı kesip güvenli moda geçin. Hepsiyle tarama yapın. Bitmiştir Genişletmek için tıkla... Bu arada tokenim nedense cikmamiş RAT atmayi becerememişler galiba bilgilerim gelmemiş kanala DC svsine.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.075 Çözümler 14 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2024 #24 En sağlıklısı temiz bir kurulum. Neoreality dedi: Merhaba, az önce RAT yedim. İnternette BitDefender'ı önermişler, şu an tarıyor. Sizin önerebileceğiniz program var mı? Ya da BitDefender işe yarar mı? Şu RAT kadar illet bir şey yok. Hesaplarım ha bire çalınıp duruyor. Genişletmek için tıkla...
En sağlıklısı temiz bir kurulum. Neoreality dedi: Merhaba, az önce RAT yedim. İnternette BitDefender'ı önermişler, şu an tarıyor. Sizin önerebileceğiniz program var mı? Ya da BitDefender işe yarar mı? Şu RAT kadar illet bir şey yok. Hesaplarım ha bire çalınıp duruyor. Genişletmek için tıkla...