RAT nedir ve nasıl silinir?

Bak tool olarak kullanılırsa değildir ki Crypterlanmış bir RAT'ı antimalware silemez.

Malwarebytes hani?
Üstte yazmışım her Antivirüs her virüsü bulamaz diye demekki datasında yokmuş böyle virüs türü aynı şekilde sizin savunduğunuz antivirüslerinde yokmuş.

Yani kim doğru formta mı Darckcomet RAT remeover mu?

Bak tool olarak kullanılırsa değildir ki Crypterlanmış bir RAT'ı antimalware silemez.

Malwarebytes hani?

Her program kusursuz değildir. Her neyse ne demişler " cahile söz anlatmak, deveye hendek atlatmaktan zordur" bundan böyle karışmıyorum. Insanlar sizin yüzünüzden zaman kaybeder, RAT yüzünden zarar görürse suçlusu sizsiniz.

Malwarebytes kullansın suçlusu sensin hadi bakalım.

Katılıyorum geceyi beklemek nedir ya sen geceyi bekleyene kadar adam tüm tarayıcı şifrelerini özel dosyalarını sömürmüş kahkaha atıyor.

Katılıyorum geceyi beklemek nedir ya sen geceyi bekleyene kadar adam tüm tarayıcı şifrelerini özel dosyalarını sömürmüş kahkaha atıyor.

İnternet kesik bir şekilde ayrıca şifreleri silin demişim zaten sanırım okumuyorsun.

İnternet kesik bir şekilde ayrıca şifreleri silin demişim zaten sanırım okumuyorsun.
Tamam öyle desen bile ADAM masaüstünü yok eder 3 saniyede USB erişimini keser ne yapacaksın? İnterneti kesene kadar bazı bilgilerinide almış.
Modeme gidene kadar yada USB aygıtını çıkarana kadar tüm loglar gider o sırada adama.
Sende hiç bir şey yapma bilgisayarı kapat geceyi bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…