RAT olan sistem Windows üstünden sıfırlanmıyor

Ahmetgumus9

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarım RAT yedi ve sıfırlanmıyor da. "bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu, hiçbir değişiklik yapılamadı" diyor. Her yolu denedim, kodlar yazdım ama olmadı. Bir format atmayı denemedim, o da olmayacaktır büyük bir ihtimalle. Windows 11 çözümünü bilen varsa yazsın.

Bilgisayarım RAT yedi ve sıfırlanmıyor da. "bilgisayarınız sıfırlanırken bir hata oluştu, hiçbir değişiklik yapılamadı" diyor. Her yolu denedim, kodlar yazdım ama olmadı. Bir format atmayı denemedim, o da olmayacaktır büyük bir ihtimalle. Windows 11 çözümünü bilen varsa yazsın.

Çözüm derken Windows USB'si hazırlayıp format atman lazım, RAT yediğin zaman ayarlardan sıfırladığın zaman büyük ihtimalle silinmeyecektir zaten.

İnternetten birisinden dosya indirmiştim, o dosya da tabii ki de virüslü çıktı. Sonra da RAT yedim, tüm hesaplarım gitti. Hâlâ çalmaya çalışıyorlar hesaplarımı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesaplarımın hepsini kurtardım zaten de PC her açıldıgında g0hst.com muydu unuttum, böyle bir site açılıyordu. Bir de CMD açılıp kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı