Arkadaşlar selam, kendimden hiç beklemeyeceğim bir şey oldu. Bugün RAT yedim arkadaşımın isteği üzerine GTA 5 için para ve level hilesi için bir hile yükledim. Daha sonra CMD açıldı kapandı hile çalışmadı. Bilgisayarımın Ethernet bağlantısı gitti ama ben hâlâ CS:GO oynayabiliyordum fark etmemiştim başta yediğimi. Sonrasında WhatsApp yüklü bilgisayarımda ama bağlanamıyordum Epic Games açılmıyordu. Ağ durumu yazıyorum Windows tusunda çıkan şeye tıklıyorum direkt kapanıyor girebilsem hiçbir Ethernet girişi görünmüyor. Görev Yöneticisi'ni açıyorum bir süre sonra bazen kendi kendine kapanıyor. Ledgit.exe gibi bir uygulamaydı yanlış değilsem normalinde bir kripto uygulamasıymış ama ben hile diye trojan yüklemişim. Başlangıçta sağ tıklayıp dosya konumundan sildim devre dışı bıraktım ancak hâlâ orada görünüyordu. Format atmak için Shift tuşuna basılı tuttum gelen mavi ekranda sorun gider kısmında sıfırlama yok. Windows Defender'da kurtarma kısmında sıfırlama yapamıyorum save alınmamış gibi hata var. Ben Ethernet bağlantım koptuğunda internete nasıl giriş sağlıyordum? Telefondan falan hiçbir şekilde bağlanmadım ya da telefon bilgisayara bağlı şarjda falan da değildi. Telefona sıçramamışsır değil mi?
Olayı komple anlattım okuyan olur diye.
Şimdi asıl soru sabah bir flash bellek alacağım ve internette Windows'un kendi sitesinden Windows 10 indireceğim flasha atacağım kendim formatlayacağım. Tamamen kurtulur muyum?
Normalde bu işleri bilirim ama 161 MB dosyaydı yani nasıl RAT olabildi anlamadım sizden ricam üşenmeden okuyup yardımcı olmanız, teşekkürler.
Bu arada Windows Defender'da çıkan trojan ismi şu şekilde;
Trojan:Win32/Wacatac.H!ml