RAT virüsü format ile geçer mi?

aspandakii

Picopat
Daha fazla  
Virüs yedikten sonra format attım, epostalardan vesaire eriştiler, RAT yedim sanırım. Bu durumları araştırdım, RAT oluyormuş sanırım. Format atınca geçmiş midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
0,01%'lik kesimde değilsen format ile gider.

O kesimdekiler nasıl geçiriyor

Virüsün BIOS'a falan yazılmış olması gerekir. BIOS güncellemesi yaparsan silinir. Ama ünlü biri değilsen böyle bir virüse yakalanman oldukça zor. Çok düşük bir ihtimal daha var. NVRAM'e ya da gölge bölgelere yazılabilir. Bu yani samanlıktaki tek iğnenin senin eline batması gibi durum.

Format ile vs. o tip virüsler rahatça temizlenir tabii Amerikan konsolosu iseniz BIOS virüsü atarlar ruhunuz duymaz o zaman temizlenmez işte format ile.

Virüsün BIOS'a falan yazılmış olması gerekir. BIOS güncellemesi yaparsan silinir. Ama ünlü biri değilsen böyle bir virüse yakalanman oldukça zor.
Teşekkürler , oturumlarını kapattım , oturum kapalıysa epostada değillerdir değil mi, şifrede değiştirdim 2 li doğrulamada ekledim

Format ile vs. o tip virüsler rahatça temizlenir tabii Amerikan konsolosu iseniz BIOS virüsü atarlar ruhunuz duymaz o zaman temizlenmez işte format ile.
Teşekkürler

@aspandakii şuan sorun oluşacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı