Arkadaşlar RAT yedim ve PC formatladım aklımdaki soru şu. RAT yediğimde Epic, Steam DC gibi hesaplarda oturum açıktı ben yine bunları yükleyip hesabıma girdiğimde tekrar mı virüs bulaşacak? Hesabıma girdiler mi yani?
Arkadaşlar RAT yedim ve PC formatladım aklımdaki soru şu. RAT yediğimde Epic, Steam DC gibi hesaplarda oturum açıktı ben yine bunları yükleyip hesabıma girdiğimde tekrar mı virüs bulaşacak? Hesabıma girdiler mi yani?
RAT (Remote Access Trojan) Yani Uzaktan Erişimli Virüs olarak adlandırabiliriz. Bu kişiler sizlerin hesabını çalmıştır. Bu kastettiğiniz oyun launcherları lisanslıdır. Veritabanlarında virüs bulundurmazlar. Sadece hesaplarınız çalınmıştır. Tabiki o launcherların arkasına yazılım atabilirler ama format atmışsınız bu mümkün değil.
Kaspersky alın, deneme sürecini başlatın. Bilgisayarınızı taratın, modeminize reset atın. Tüm şifrelerinizi farklı bir cihazdan değiştirin. Zaten format atmışsınız, bunları da yaparsanız bir sorun olmaz.